Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak levně dostat digitální cestou MP3 z flash disku do receiveru?

Zdravím,
poslední dobou nemám chuť nechávat běžet počítač jen kvůli poslechu hudby, hledám tedy alternativní řešení, vzhledem k plánovanému nenáročnému použití do 1500 korun. Mám receiver Pioneer VSX-421K, představa je nahrání MP3 na flash disk, připojení do nějaké krabičky, která bude mít digitální výstup, asi HDMI, případně optický, spojený s receiverem. Rozměry mi díky zanedbatelné výšce vyhovují DVD přehrávače, USB na hudbu a HDMI mají i ty nejlevnější, obávám se ale, že budu těžko hledat model, který začne přehrávat hudbu automaticky po připojení flash disku, protože nehodlám mít připojenou obrazovku, abych se mohl proklikat přes nabídky.
Víte někdo o něčem až tak primitivním, nebo můžu rovnou ve zmíněné cenové hladině zapomenout? Vzhledem k požadavkům vidím limit na 1500, nejde mi o hi-fi zvuk, při připojení přes analog je slyšet propastný rozdíl, tím padají řešení jako levný tablet s audio jackem. Na lepší poslech si zapnu počítač, případně k němu připojím sluchátka.

Děkuji za rady a zkušenosti, jde mi o vlastnost, kterou z parametrů nevyčtu.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny