Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Grafická karta od AMD + Nvidia karta pro počítání PhysX?

Ahoj,
tak jsem se dozvěděl že jde PhysX počítat i přes CPU(pokud mám AMD kartu), hned jsem to tedy u hry Mafia II zkusil, bohužel pokles fps byl přímo extrémní (hlavně v přestřelkách a u výbuchů, normálně mám bez Vsync nad 100fps a PhysX zaviní pokles až k 15 fps, což mi kvůli více bordelu padajícího ze stěn a výbuchů příjde na hlavu)

Tak mě napadlo, jestli bych nemohl použít moji starou MSI GT 440 jen pro počítání PhysX, bylo by to s touhle sestavou v kombinaci se starou kartou možné? Nebo byste mi raději doporučili nějakou jinou kartu, která by se na to víc šikla? (nejvštší obavy mám ze spotřeby, teplot a taky kraválu, co ta stará karta dokázala ukázat)
Dál bych se chtěl zeptat, jestli by to podobně šlo využít i u her co využívají PhysX chytřeji k navýšení výkonu.(např. u Metra 2033/Last Light to měli šikovně vymyšlené i pro AMD karty, ale i tak bych si možná mohl tou Nvidi karou navrch pomoci - asi bych ji kvůli řevu neměl zapojenou pořád, jen když bych měl chuť na nějakou hru s podporou PhysX)
Díky za rady.
Moje sestava: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_0TUP0 11WQQ011XEX01188U0116NT012F0T011Y0R012I1X011O1X011 Z2M011YXO01

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny