Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaká řada CPU je podle Vás lepší na hry Intel Core i5 nebo i7 ? :)

Odkaz na vlákno pošlu viz níže. Co se týče toho vsugerovávání, tak k tomu zřejmě došlo mimo vlákno - v soukromé komunikaci mezi oním klučinou a 52 letým expertem. Potom mi byly hodně do podrobna vylíčeny všechny nové poznatky a zkušenosti některých přispěvatelů na této poradně. Ale to už jsem rozepsal v prvním příspěvku. Kamaráda ani daného experta raději jmenovat ve vláknu nebudu, ono je jen otázkou času než se k tomuto současnému vláknu připojí.

zde je odkaz na vlákno: http://hry.poradna.net/q/view/87108-hw-pozadavky-u -her-procesor-a-graf-karta

Jenom nechápu důvod proč bych měl svá slova obhajovat, nenapsal jsem snad nic špatného a navíc nemám důvod kazit této poradně pověst :) Jak již jsem psal, jednalo se pouze o to, že jeden člen předával svoje moudra ostatním - danému kámošovi.

Pozn.: Lepší/horší CPU není! A není CPU na hry, aspoň v řadě kompatibilní x86...
Vím že název tohohle vlákna je celkem když to řeknu slušně nepřesný, ale už jsem zde několikrát psal, že si jsem vědom toho, že herní výkon sestavy ovlivňuje primárně GPU a RAM, než CPU. Podle mě zase lepší a horší CPU jsou. A stím jestli CPU je nebo není na hry bych taky polemizoval, myslím si že integrovaná Intel HD Graphics 4600 taky něco rozjede.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny