Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nemůžu se dostat přes úvodní stránku webu (souhlas se vstupem)

Zdar,
v posledních několika dnech se nemůžu dostat na stránku www.zvraceny.cz - při vstupu je nutno odkliknout souhlas s pravidly ke vstupu, poté lze prohlížet obsah. Bohužel na mým PC to odkliknout nejde, resp. kliknout jde, ale načte se znovu úvodní stránka s odsouhlasením. Dělají to oba dva prohlížeče, co mám doma (Opera 12.17 a IE11).
Problém bude někde na mým PC, protože z notebooku, který je připojen na stejný router, to funguje.
Vymazal jsem cache i cookies obou prohlížečů, ze zoufalství jsem dokonce stáhnul a použil Superantispyware (bez bordelu), bohužel žádný efekt.

Nějaký další nápady, co by to mohlo způsobovat?
Díky za rady.

Edit:
Nevím, jestli by to mohlo mít s tím souvislost, ale v poslední době mi nějak nedrží přihlášení na webech, třeba i zde na poradně. Dřív jsem byl přihlášen furt, jak z PC, tak z mobilu, posledních pár týdnů se musím snad každej den přihlásit. Jelikož to dělá i na mobilu (přes wifi doma), tak soudím, že je na vině ISP, ačkoliv to vypadá, že IP mám furt stejnou.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Máš v sušenkách sušenku s názvem: cc_overeni_vstupu; Obsah: 1; Doména: .zvraceny.cz; Cesta: /? Já kd…
ERASER 31.05.2014 21:38
ERASER
Sušenky jsem pro jistotu vymazal všechny. Divný je, že to blbe i na IE, sušenky má přece každej proh… poslední
Prasak 31.05.2014 21:45
Prasak

Sušenky jsem pro jistotu vymazal všechny. Divný je, že to blbe i na IE, sušenky má přece každej prohlížeč zvlášť. Ukládání sušenek je samozřejmě povoleno. Datum - no jo, je to vono! Nevím proč, měl jsem tam 1.7.2014, tedy o měsíc a den dopředu. Nevšimnul jsem si toho, protože když je blbě nastaveno datum, tak obvykle je špatně i rok. Že to mám jen o měsíc, tak to jsem si nevšimnul. Ale jak se to mohlo posunout, když na změnu je třeba heslo, tak to nechápu. Každopádně díky, taková hovadina a samotnýho mě nenapadla. Holt už magořím.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru