Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Audio panel

Skoda ze to tady ten pitomec po tom co mu to zacalo fungovat nenapise. Je totiz naprosto jasne, ze nakonec prisel na to v cem byla chyba, ale uz byl liny to sem napsat... Usuzuji tak z toho, ze kdyz radu potreboval, liny nebyl.

Nicmene dost o charakteristice "pana profesionala". Rad bych jen dodal, ze jsem zmineny problem mel take. Dokonce jsem byl zmateny jeste z nazvu uzemeni... u meho front panelu byl totiz pin GND MIC a pak GND EAR... samozrejme bez dotazu mi doslo ze GND MIC bude v tomto pripade do portu GND... zbytek pinu jsem mel take MIC IN, MIC IN, EAR R, EAR R, EAR L, EAR L (zapojen pouze MIC IN, GND MIC, EAR L, EAR R)... Ovsem horsi je to samozrejme s prijmem signalu po zapojeni... Nez jsem nasel tu malinkatou ikonku, ktera v programu nastaveni audia otevirala ono nastaveni ktere samozrejme nezapne detekci pripojeni sluchatek z ac 97 do HD Audia desky (uz tu bylo receno ze to v "podstate" nejde) ale spise audio front panel povoli cely...

jak rikam skoda ze to tu pak autor cele teto diskuze nenapsal, ale clovek co jako ja sedi doma na prdeli si to nakonec najde sam, nikoho neotravuje a rad pomuze ostatnim... zde uvadim zdroj, ktery me nasmeroval a obrazek, ktery mi vyskocil nyni na googlu kdyz jsem chtel problem vysvetlit za pomoci screenu :) je tam videt ikonka na kterou se musi kliknout v onom nastaveni a pak zaskrtnout presne to co je na obrazku (pokud zdroj obrazku jiz nefunguje, je to ikonka v pravem rohu nahore, vypada jako složka... prvni odskrtnout, druha moznost pouze povoli/zakaze vyskakovaci okno pri pripojeni zarizeni do zadniho panelu).

program je v ovladacich panelech pojmenovan jako HD Audio Manager... take je vpravo dole v liste u hodin

kdyz tento muj vykrik pomuze alespon jednomu cloveku, je jeho ukol splnen :)

mejte se, instalujte a hlavne nebudte lini hledat problemy i v anglictine... fora v cesku jsou opravdu slusne zastoupena... ale... :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny