Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem E-Blue Mazer R

Ahojte mam problém s myškou E-Blue Mazer R všetko sedí ako má až na jednu vec. Keď pracujem s myškou a myšku nadvihnem tak kurzor na obrazovke sa pohne, to znamená že kurzor sa hýbe aj vtedy keď je myška vo vzduchu a to je veľký problém napríklad v hrách. Niekde idem v hre a nadvihnem myšku a kurzor sa pohne, tým pádom sa v hre otočím a mám ten pohľad úplne niekde inde. Prosím vás pomôžte mi a napíšte či sa to dá nejako nastaviť alebo to tak má byť alebo to je chyba v myške fakt prosím PORADTE! Ďakujem .

Předmět Autor Datum
A je nějaký důvod, abys dělal takové divné věci jako zvedání myši?
Jan Fiala 02.06.2014 20:11
Jan Fiala
Však ja myslím tak že keď sa chcem akože otočiť napríklad v hre tak čo mam ísť s myškou na koniec st…
Domino813 02.06.2014 21:22
Domino813
Nerozumím. Pokud ti nestačí podložka pro to, abys obsáhl myší obrazovku - potřebuješ víc místa, pak…
Jan Fiala 02.06.2014 21:54
Jan Fiala
No díki aspoň si odpovedal a ja nemám podložku myslíš že s ňou by to išlo lepšie ? poslední
Domino813 03.06.2014 14:51
Domino813

Nerozumím. Pokud ti nestačí podložka pro to, abys obsáhl myší obrazovku - potřebuješ víc místa, pak si nastav vyšší rychlost ukazatele.
Pokud trváš na přesouvání, musíš myš zvednout rychleji a výš, protože laser v čidle je schopný pracovat i když myš přímo neleží na podložce.

A k tomu, aby se ve hře pohyboval se nepoužívá to, že myší jedeš na kraj stolu, pak ji chytneš, přesuneš zpět a jedeš znovu. Ale obvykle se namapuje tlačítko tak, že při jeho stisku postava jde/běží, aniž bys musel myší hýbat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru