Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nechce sa mi Notebook prihlasit do pracovnej skupiny.

Cavte. Kupili sme do firmy notebook HP compaq nx6310 s predištalovaným MS XP Home so SP2. Po napojení do siete (na switch) sa nemôžem dostať do našej pracovnej skupiny. Pripojenie do internetu ale funguje a počítače v sieti normálne pingnem. Po kliknutí na pracovnú skupinu asi 45 sekúnd nič nerobí a potom vypíše:
Položka XXX (názov pravnej skupiny) nieje prístupná. Zrejme nemáte dostatočné oprávnenie pre prístup k tejto pložke. Obratte sa na správcu serveru a overte oprávnenia. Zoznam serverov pre túto pracovnú skupinu nieje k dispozícií.
Počítač sa do siete pripája prostredníctvom switchu, ktorý je napojený na router Vigor 2700 VoIP. V routeri je všetko naištalované defaultne. Máme tu jeden počítač, ktorému tu hovoria server, ale funguje len tak, že sa naň a z neho nahrávajú (ukladajú) súbory (napr. Word,Excell). Keď som ho odpojil od siete, stále som sa nedokázal pripojiť do pracovnej skupiny.
Neviete mi prosím Vás poradiť v čom by mohol byť problém?
Ďakujem za každú radu.
Michal
Změna kategorie, původně: Tipy, triky (host)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Funguje to. Uz to nabieha aj na pocitace s Win XP Home rýchlo. Pozil som tento link od Aboxa Ar.asp… poslední
Michal 18.01.2007 08:08
Michal

Funguje to. Uz to nabieha aj na pocitace s Win XP Home rýchlo. Pozil som tento link od Aboxa Ar.asp
Spravil som to na svojom pocitaci a uz to islo. Len nechápem, prečo na pocitace s WIN XP Prof. a Win 2000 som sa prihlasoval hned, bez toho aby som nieco mazal v registroch a na rýchle prihlasenie na pocitace s WIN XP Home musim z registrov mazat.:-?
Dik za radu vsetkym.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru