Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Alza.cz a czc.cz

Reklamoval jsem vickrat u obou.

Alza zatim vzdy OK, CZC tam mam vyhrady, respektive driv byli uplne v pohode, ale posledni dobou, jak se zacali rozlejzat, tak uz na zakaznika kaslou jako vsude jinde.
Ono postup reklamace byva takovy, ze to doneses do obchodu, oni to preposlou do autorizovaneho servisu a ten bud reklamaci uzna nebo ne a obchod pak jen tlumoci vyjadreni servisu. Takze pokud je zavada jasna, neni co resit. Problem jsou sporne pripady.
Koupil jsem v Alze drazsi monitor (14.000,-), mel zaruku nula vadnejch pixelu, byly tam tri, reklamoval jsem to primo v servisu a po skoro mesici mi vratili ten samej monitor, ze je to opraveny, kdyz jsem to doma pustil, byly tam ty same tri vadne pixely. Napsal jsem email do Alzy, ty mi rekli at s tim prijedu a dali mi novej monitor, tamto ze si se servisem vyridi sami. Naopak CZC jsem reklamoval flashku, reklamace neuznana a flashka se vratila v polorozpadlem stavu, mel jsem i fotky, CZC se na me totalne vykvakli a nechteli s tim nic delat. Jenze bezte se s CZC soudit kvuli flashce ze necely dve stovky, ale na druhou stranu mi treba v CZC vratili penize za vadnej zdroj, coz jsem byl tenkrat rad, protoze uz jsem ten samej ani opravovanej nechtel, jednalo se o nejakej smeckovej Thermaltake.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny