Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já tady teď budu sice za blbce, ale s tím počítám. Windows 8 jsem dostal ve škole zadarmo pro studi…
Mayhem 17.06.2014 16:05
Mayhem
a za rok to nahradí (nejspíš) úspěšnější Windows 9 Kéž by nový
jezekhifi 17.06.2014 16:11
jezekhifi
K diskuzi ke zdroji. Stačí ti například Seasonic S12G - 550W. Ale prostě kvalitní. Já mám přetaktova… poslední
Satyr 17.06.2014 16:39
Satyr

Já tady teď budu sice za blbce, ale s tím počítám.

Windows 8 jsem dostal ve škole zadarmo pro studijní účely (stejně jako Windows 7, oboje anglicky). Pochopitelně jsem ten "zázrak" chtěl zkusit. Osobně tedy Windows moc nemusím, ten systém mi přijde strašně nepřehledný... Nicméně pro hraní to asi moc jinak nejde, rozbíhat Origin pod Wine je docela opruz.

Nicméně i přes můj skeptický pohled na metro se mi to docela zalíbilo. Jo, chtělo by to ještě úpravy a přidat něco, co udělá "normální start". Přidávat tam to tlačítko od nějaké třetí strany je neskutečná prasárna a co jsem viděl na služebním ntb táty tak to funguje tak nějak dost pochybně (v 8.1 se tlačítko přes start jen překryje, takže když se netrefím, dostanu se normálně do metra. Celkově jsem i přes to měl dojem z Windows 8 docela pozitivní, ovšem až na dva zásadní problémy:

- Windows 8 jsou debil a neumí mi říct, co mají za problém. Když něco nešlape, vyhodí tabulku "Something happend :( " (Jo, dávají tam smajlíka) a já si musím jít půjčit věšteckou kouli, abych to nějak opravil, protože co s tím asi mám dělat...

- Do dnešního dne se mi na Windows 8 nepovedly řádně rozchodit ovladače. Půlka her mi jde normálně, druhá půlka na 3fps. Pod Win7 nebo Linux/Wine to jde bez problémů. Ve WoT mám fps cca o 5 nižší na stejné nastavení. Jo, možná to jen "neumím", každopádně na Windows 7 mi to funguje, proč?

Na druhou stranu, na těch mých Windows 7 se mi zatím nikdy nepovedlo rozchodit aktualizace, tam mi to vyhodí sice kód chyby, ovšem help mají jen anglicky a stylu "check your internet connection"...

Ovládání Windows 8 bych se tedy nebál, ovšem bude to druhá Vista, nikdo to nechce, nikdo to nemá, nikdo to nepodporuje a za rok to nahradí (nejspíš) úspěšnější Windows 9.

K diskuzi ke zdroji. Stačí ti například Seasonic S12G - 550W. Ale prostě kvalitní. Já mám přetaktovanou 280X a v pohodě. Ramky je asi jedno jak koupíš 2, tak je jedno jestli koupíš rovnou pack 2x4 nebo 2 po 4 GB zvlášť. Musí být do dualchannelu stejné.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru