Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaké máte zkušenosti s funkcí migraci profilu?

Ahoj,

nikdy jsem tuto funkci nevyužil. Doporučujete ji při reinstalaci systému používat? Nebo je vhodnější udělat zálohu ručně.

Funguje spolehlivě nebo to rádo padá?

Děkuji.

(Kdysi jsem se snažil používat bitovou kopii systému Windows. Ale bylo s tím víc problémů než užitku, často prostě nešlo obnovit, takže raději používám Norton Ghost. Proto bych nechtěl ztrácet čas s něčím, s čím má stejně víc problémů než užitku.)

Předmět Autor Datum
keď nezvládaš používanie bitovej kopie systému,budeš mať problém aj s migráciou profilu,pokial použí…
audax 26.06.2014 11:33
audax
Děkuji za reakci.
Thunder 26.06.2014 22:29
Thunder
dúfam,že tá reakcia splnila svoj účel,pokial Ti funguje ghost podla Tvojich predstáv,tak nieje dôvod…
audax 26.06.2014 23:43
audax
Funkční řešení mám, ale chtěl jsem si rozšířit obzor, jestli není něco efektivnějšího. (Nejspolehliv… poslední
Thunder 27.06.2014 08:32
Thunder

dúfam,že tá reakcia splnila svoj účel,pokial Ti funguje ghost podla Tvojich predstáv,tak nieje dôvod sa zaoberať migráciou profilov ap.,oni ozaj tie utility,ktoré ponúka systém nie vždy,každému a za každých okolností fungujú ideálne,takže pokial máš funkčné riešenie,nieje dôvod použiť niečo,čo vie spraviť problém...

Funkční řešení mám, ale chtěl jsem si rozšířit obzor, jestli není něco efektivnějšího. (Nejspolehlivější mi přijde ruční vykopírování dat z adresáře uživatelského účtu.)
Přišel totiž za mnou známý, ať mu udělám reinstalaci OS. Zálohu si právě udělal sám pomocí nástroje migrace účtu. A přišlo mi dosti nebezpečné, když svěřil všechna svoje data jenom do jednoho komprimovaného souboru a to ještě aplikaci, ze které nikdy data neobnovoval. Takže jsem raději ještě vykopíroval data na svůj HDD.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru