Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Navigace Garmin a programování tras v BaseCamp

Asi jsme si nerozuměli. Tady jde o to, že já ty trasy na navigaci ani nespustím, víš? Když si naplánuji v PC v programu BaseCamp trasu a pak ji nahraji do navigace tak se mne sice v té navigaci zobrazí, ale špatně. Ukazuje špatně km a hlavně ji NESPUSTÍM. V navigaci si ji mohu jen zobrazit, ale NEJDE spustit. takže koukám na displej a jen vidím tu trasu. Mohu samozřejmě podle ní jet, ale navigace nefunguje. Pouze kopírují tu barevnou čáru. A pokud se například rozmyslím a chci jet jinudy tak mne to tu trasu nepřepočítá. Prostě nenaviguje, neukazuje směr, například tam nejsou šipky zatoč to prava, do leva...

Pokud se mne to podaří, naprogramuji si v PC trasu, nahraji do navigace a v navigaci ji spustím tak tam mám volbu "Jít" .. kliknu na "Jít" a navigace se přepne ze zobrazení té trasy do navigace trasy a mohu podle ní jet. A když z té trasy sjedu a jedu jinudy tak se trasa automaticky přepočítá a nabízí varianty :)

Snad se už malinko chápeme :)

Ten základní problém je prostě v tom, že když tu trasu naplánuji v pc a pak ji stáhnu do navigace tak v té navigaci mne nejde spustit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny