Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zablokování PC trojským koněm

Tvoje neobjektivita je neuveritelna. Vetsi demagogii jsi uz ani predvest nemohl. Tak poporade.
1. Pises tom, ze AV spousti plny sken, tak je s nim pomalejsi prace. Ja se ptam, ktery dement spousti plny sken s AV castej nez napriklad 1x tydne? Takze o zpomaleni nemuze byt ani reci. Pouze dement, ktery spousti plny sken 30x denne nebo ho ma zaplej 24h/den muze zpomaleni zaznamenat.
2. Kdo z beznych uzivatelu kompiluje 5000 souboru? Ani 1 promile.
3. Kdo z bfu dela toto: "napr. pri kompilacii (desattisice suborov zapis&citanie)". Opet, ani 1 promile
4. Je pekny, zes uznal, ze kdyz nebezi full sken, tak to nebrzdi drasticky a je tam jen MALY ROZDIL.
5. Doporucuju ti nemit zapnuty 24h denne full sken na pc. Da se to na tom AV nastavit. Pak s tim pujde delat i tem, co pouzivaji pc exotictejsim pzusobem, nez ti, pro ktere je AV zejmena urcenej.
6. Staci se pak taky podivat na testy, jak ruzne znacky AV brzdi diskove operace a neplacat svoje zkusenosti, ktery jsou pro temer vsechny uzivatele, nejen bfu, zcela nerealne a nikdy je nedosahnou. A ano, ruzne znacky AV brzdi diskove operace ruzne, jak prekvapive, ze? navic i ty prumerne je brzdi radove o procenta, takze u 99,99% lidi neni sance, aby brzdeni registroval, pokud ma soucasne (cca 3lete a mladsi pc) pc a nepouziva pc z doby kamenne, na kterym se chlubi s xp se vzhledem W2000.
7. co se ale divit nejake neobjektivite, kdyz jsi smazal vcera ze sveho veleduleziteho tematu, ktere ani pismenkem nepatri do PC poradny cloveka, ktery se slusne zeptal, jestli to neni tema do debat. Hned na to velke varle zamkne prispevek cloveka, ktery se ptal na to same co ty, ale on nemel to privilegium zustat s tematem na PC poradne.
Je videt, ze ste si tady vsichni rovni a nekteri rovnejsi, to vim dlouho, ale u tebe jsem to necekal.
8. K tematu. Na 99% je to tazatelova chyba a ne chyba Avastu. Tohle proste Avast nedela, ale hned se toho chytnes a veris nekomu, kdo mozna Avast crackl, pripadne kdovi co v PC delal, protoze ja mam Avast otestovanej dost na mnohem sofistikovanejsich cirech a nikdy neudelal to, co on popisuje. Ano, muzu se plest, ale je mnohem vetsi sance, ze on delal s PC neco velmi nestandardniho, nez ze ja se pletu. Za nestandardni nepovazuji spusteni viru.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny