Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zablokování PC trojským koněm

To chod vysvetlit nasim firemnym adinistratorom aby firemna politika nebola full scan 2x tyzdenne (a ten fullscan trva hodinu a pol, mozem kukat von oknom 2x za tyzden hodiu a pol v pracovnej dobe :D)
Mam doma SSD a bez antiviryu a v robote je normalny HDD s antivirom, vidim kazdy den rozdiel doma zapnem PC o 20 sekund kliknem niekam a reaguje okamzite, v robote zapnem PC cakam 2minuty kym dohrka, zapnem program a cakam x sekund kym vobec zacne zobrazovat okno apod :)

7. to si zmazal ten uzivatel sam, ne ja. Mas asi nejaku paranoiu. Navyse moj receiver je tiez pocitac (ma dokonca aj USB :D) (a dal som to sem aby mohli reagovat aj nereg.) P.S. a navyse ten dotaz je zaujimavy pre vsetkych tam zucastnenych nielen pre mna, a aj pre dalsich milion co to este budu citat, mozu mat nove zazitky :)
19051-vymazal-jpg

8. Ja sa nicoho nechytam, pisal som nech tam potom neinstaluje ten avast, nic viac. Ano nevim co tam delal, ale prosimta pekne precitaj si dotaz este raz

ve staženém souboru byl trojský kůn a tak Avast ho přesunul do truhly ...počítač se seknul a potom zmizely veškeré data
cely problem vznikol stazenim nejakeho suboru a automatickou akciou avastu. Co tam uzivatel urobil zle? Neobjektivny si ty, mas tu jasny dokaz o tom ze kombinacia nejaky stahnuty soubor+avast automaticky sama skurvila system bez zasahu pouzivatela, a aj tak sa budes hadat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny