Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nová sestava, rozpočet 70 000 Kč!

Ani nemáš tušení (já taky ne) ,ale viděl jsem už párkrát sestavy na hraní daleko za větší peníze. Bylo to přehnané ale ti lidé nikdy nelitovali svého kupu. (většinou to jsou lidé co streamují)
a 70 tisíc nedává jen do PC. Ale i příslušenství. Monitor kvalitní tě výjde taky na dost (dle mého je zbytečnost hrát na více monitorech IMHO. Radši jeden 27" nebo rovnou televizi pořádnou která má krásný Hz a odezvu,ale na tu je potřeba prostorný pokoj a na dostatečné využití i gamepad Můj názor)
sluchátka bych nekoupil pod 4 tisíce kdybych si kupoval takový stroj. Nejlépe bych šel buď do Astra A40 nebo Turtle beach.
Myš bych si koupil min s 5 tisíc DPI + aby sedla do ruky (možná závaží v myši) . Nejvíc se mi hodila a používala Mad Catz R.A.T. 9 + klávesnici jsem moc neřešil ta stačí levnější i za těch 1500. (nepsal že to tam potřebuje ale já dost řeším křeslo) Nevím jestli on už nějaké pořádné má ale já jsem si vyhlídnul jedno které stálo 4k a když jsem si do něj sednul tak jsem se málem rozplynul.
Dejme tomu příslušenství i s monitorem a OS se vleze do 23 tisíc :) to už ti zbývá 47 tisíc na stroj . Za takové peníze kdyby chtěl sestavit stroj tak už by jste ho sestavili ?
Když se vám ho nechce sestavovat tak sem nepište ne ? Nemusíte sem chodit a urážet. Prostě ignorujte tohle téma. Pokud to je podvrh tak akorát můžem popustit uzdu fantazii navrhnout trochu dražší věci než běžne navrhujeme.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny