Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem T-Mobile 4G na víc počítačů

Mám T-Mobile 4G modem, ke kterému se údajně dá dokoupit jakýsi Ethernet kabel. A tohle připojení chci nějakým způsobem rozbočit mezi víc počítačů (konkrétně 3), opravdu různé operační systémy (konkrétně 1 win, 1 mac, 1 linux). A otázka je, jaký router si k tomu musim koupit - nejradši bych byl bez kupování toho Ethernet kabelu, ale to asi nepujde. Takže znova -

Jak mám rozbočit T-Mobile 4G na víc počítačů? Předem díky za odpovědi.

Předmět Autor Datum
Ano, ethernetový kabel k tomuto modemu existuje (viz obrázek) a z mně neznámých důvodů ho operátor n…
anarchist 20.01.2007 01:15
anarchist
Ten kabel sice t-mobile prodává (po chvíli hledání na jejich webu se dá najít), ale stojí asi 800 Kč… poslední
running 20.01.2007 01:38
running

Ano, ethernetový kabel k tomuto modemu existuje (viz obrázek) a z mně neznámých důvodů ho operátor nedodává. V případě, že byste ho sehnal, můžete pak použít libovolný router. V případě, že ne (nebo byste ho shánět ani nechtěl), použijte router Asus WL500gp (cca 2900 Kč), do kterého nahrajete speciálně upravený firmware (podrobné informace zde), který vám umožní připojit 4G modem na USB rozhraní tohoto routeru. Dále už je vše stejné jako v případě ethernet rozhraní. Mimochodem ten ASUS bych vám doporučil v každém případě, jedná se o kvalitní a prověřený kus hardwaru.

Ten kabel sice t-mobile prodává (po chvíli hledání na jejich webu se dá najít), ale stojí asi 800 Kč. Asus WL500gp vidím jako lepší (ačkoliv dražší) řešení - i kvůli tomu wifi.

Navíc, na těch vámi odkazovaných stránkách to uhodli celkem přesně - Máte rád svůj Apple hardware, ale nejsou k dispozici ovladače pro vámi vybrané připojení k internetu. My máme řešení. :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru