Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Win XP SP2 - pomalé vypínání a nějaká havěť - prosím o dvě rady.

Vypínání WIN XP sr2 je velice pomalé,i když všechny programs vypnu,než dám vypnout.Po cca 1min mi tam ještě skočí klasické win okno s ukončováním procesu a tlačítkem vypnout.Zajímací pro mně je,že se jedná o aplikaci HELP.Přesto,že si již ani nepamatuji,kdy jsem ji naposledy otevíral.Píše sice že bude vypnut,ale nevypne se.Zůstane dál,i když morý proužek - ukazatel stavu procesu - doběhne až do konce.Čeká až ho vypnu (ukončím )růčo.Prosím dokáže mi někdo poradit co s tím.
A druhá věcička co mě trápí je : Na liště vedle hodin se mi usadila ikonka ve tvaru námořní miny a po cca 2-3 minutách se změní na žlutý trjúhelník s vykřičníkem a hlásí že mám napadenej systém (CRITICAL SYSTEM EROR ) nějakym havětěm.Když kliknu na bublinu,tak mi to hned přesměruje na link nějakýho Anty spywarre a ten je samozřejmně za $.Používám Spyboot,ADAware SE a Spyware terminátor,dále pak Antivir avast Home a Kerio pers.Firewall a ani jeden v pc nic nenajde.Když udělám výpis v Hijacku tak tam taky není nic nápadnýho. Prosím o jakoukoli radu či poznámku k tomuto tématu.Ještě bych dodal že ony dvě věci spolu pravděpodobně nesouvysí neboť to ukončování HELPu se mi stalo dříve než ta havěť. Mockrát ještě jednou děkuju

Upraven předmět - původně "prosím o dvě rady" (fromM2U)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny