Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Udelatko pro hloupou televizi, co zajisti streaming

Tak sem zase cetl a cetl. Uz chapu jak je to s tim streamovanim atd, vyzjistil jsem, ze jedine streamovani, ktere pripada v uvahu je tedy to na domaci siti, coz ale nevadi. Filmy si kdyztak pretahnu s sebou, jeste nez odjedu. Jde mi hlavne o nasledujici:

- pristup k datum ze vsech pocitacu na domaci siti
- prehravani filmu primo ze zarizeni na me televizi

Cele by to odpovidalo (i s bonusem toho, ze cela televize bude "smart") prave navrhlemu reseni WD My Cloud + zarizeni, co zminujes ty. Kazdopadne sem cetl a cetl, a takova zarizeni nezvladaji prenos HD videa pres DLNA a vubec pry jsou celkem spatna a nevychytana.

Uplne idealni by tedy bylo zrejme poridit nejaky NAS, pak disky a pak nejake zarizeni pro televizi, ktere to vsechno prijme, zpracuje a vsechno do telky vyplivne ve vlastnim prostredi. Uplne idealne bych do toho zapojil jeste klasicky dvbt prijem a HDMIcka z pocitacu a mel bych na vsechno jedno prostredi a me tuzby by dokonce prekonany.

Kazdopadne to je na me moc drahe a nechce se mi do toho investovat, protoze tohle je reseni na rok a pul. SmartTV nebo jedno prostredi mit nepotrebuji, co ale potrebuji je, aby se televize dokazala k tem datum dostat a aby se k tem datum dostali i zarizeni v domacnosti. Mozna je to utopicke, ale nechci kupovat vic jak jedno zarizeni a nechci do toho investovat prilis penez (pres 5000,- Kc). Co sem tak premyslel, tak odpoved na mou otazku, by bylo nejake jednodiskove uloziste s vlastnim HW a prostredim, USB/BT output pro nejaky ovladator a HDMI output do TV. Kazdopadne nic takoveho sem nenasel. Nema nekdo nejaky napad?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny