Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem sound blaster audigy 2 zs problem pri instalaci,hraje ale instalacni program ji nenajde

Nemal si predtym v tych Win servicepack ktory tam teraz nemas? Skusal si ovladace z dodaneho CD a aj stiahnut najnovsie z webu creative? Tie Win si instaloval nanovo nacisto? (t.j. vcetne formatovania alebo len preinstalacia cez stavajucu instalaciu)?
Hlavne sa uisti ze mas nainstalovane vsetky potrebne ovladace k chipsetu/k doske.

Nie som si celkom isty co sa ti tam deje, ale ak to islo nainstalovat na podobnej doske (ta predtym bola to iste len bez SLI, nie?) tak to musi ist aj na tejto, ak urobis cistu instalaciu Win (schvalne pisem cistu), serviccepack, ovladace dosky, a aovladace zvukovky. Ak to neklapne odnes im tu dosku nazad, alebo aj zvukovku, alebo komplet cely ten kram a kup si nieco normalne :-) nabuduce sa radsej vyhni znacke MSI, mne do baraku MSI nevleze.

P.S. dufam ze tam nemas nic pretaktovane. Vseobecne otestoval by som HW, aspon RAMku (memtest86.com), pozrel na stranky MSI ci nie je novsia verzia BIOSu a skusil ak je, do BIOSu load defaults, save and exit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny