Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pentium D alebo Athlon 64 ?

Ked nehladime na peniaze tak c2d ale len samotny procesor stoji 2x tolko ako spominany athlon 3500+ + drahsia doska a mame zrazu 3-4k navyse.
Co sa tyka porovnania P(D) a Athlonu...moze mi niekto ukazat nejake testy kde decko predbehlo athlon? A to nehovorim o spotrebe (tu ma athlon nizsiu), pripadne nizsich narokoch na chladenie (aj ked decka sa polepsili proi predchadazajucej generacii). Takze rozhodnutie v lowende a nizsej strednej triede je myslim stale jasne...athlon.
A este mala veticka k spolahlivosti dosiek intel...neviem preco niektori ludia stale zivia famy o tom aky je intel dokonaly...moje posledne problemy s doskami boli prave intelacke. Inak dodnes mam doma pc na intel doske kde nejde zvuk poriadne ani s najnovsimi ovladacmi (uz cca 2 rok cakam ze to nejako odstrania).
Nehovorim uz o tom ze im uz od roku 2003 bezi par serverov postavenych na via chipsetoch absolutne spolahlivo a bezproblemovo (rozne druhy chipsetov).
edit: a este som spomenul na pcchips dosky...postavil som na tom par ultralacnych strojov, ktore bezie bez poruchy dodnes...takisto ich vela ludi vyuziva ako routre na wifi sietach a tiez nie su spominane problemy ale aj tak by som si takuto dosku pre istotu nekupil;o).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny