Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pentium D alebo Athlon 64 ?

fleq Pentium D ma oproti Athlonu mozno len tu vyhodu ze je to dvojjadro a neberieme do uvahy komprimaciu videa kde AMD absolutne nechyta.
Ked ti jednoducho PC maka na jednej veci a stale reaguje na vsetky dalsie ulohy je to neporovnatelne oproti jednojadrovym CPU.
K tej spolahlivosti intel dosiek. Vobec nie som nejaky fanda intel dosiek skor som na ne volakedy pozeral s nechutou ked som videl tier bulkove balenia a tu vybavu... Ale ked sa na to pozeram odhadom tak intel ma neporovnatelne menej reklamacii voci ostatnym znackam. To je fakt. Netvrdim ale ze intel nemoze odist a PC chips vydrzat. Ked si zas na druhej strane porovnam kazovost (zlikvidovatelnost) samotnych CPU AMD odchadza niekolko nasobne viac a to ich predavame niekolko nasobne mensi pocet ako intely. Tohoto sa ale netreba bat pretoze su to naozaj male mnozstva, spomenul som to len pre zaujimavost.

K tomu zvuku nemas nahodou 915kovy chipset? Bud mas odpalenu zvukovku alebo netusis ze problem so zvukom pri klasickej instalacii je davno vyrieseny len pred instalaciou samotneho drivera treba nainstalovat patch ktory je na kazdom CD...
Doplnim este poslednu vec o spolahlivosti lacnych dosiek. sam som prekvapeny kvalitou napr. Asrocku vzhladom na jeho cenu. Predalo sa ich kvantum a reklamacie su na urovni drahsieho gigabytu... Na druhej strane je pravda ze nadupany stroj na asrocku nepostavis pretoze novinky jednoducho neprinasa a tym padom spada do segmentu dosiek pre mainstream a low end.
to je asi vsetko co som chcel
idem cumet do bedne:-):beer:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny