Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC pro Diablo 3 - kde a co koupit, když jsem technický negramot

Ahoj,
předem se omlouvám, že asi budu mít úplně stupidní dotazy, ale jak už je v nadpisu, jsem technický negramot. Proto moc prosím o radu:

Potřebovala bych kompletní sestavu včetně monitoru pro hraní Diabla 3, nic jiného v podstatě nehraju a PC pak používám normálně k práci. Původně jsem uvažovala o koupi nějaké sestavy v obchodě typu Datart, Alza, apod., ale nejsem si jistá jaké parametry by sestava měla mít a jaké už jsou zbytečný luxus. Samozřejmě bych nerada platila za něco co nevyužiju.
Poradnu už jsem si pročítala, ale přiznám se, že mnoha věcem nerozumím a představa, že bych si měla PC skládat sama je pro mě noční můra.
Nevím jaké obchody jsou spolehlivé a zároveň mají dobré ceny. Ani netuším zda bych si měla počítač nechat sestavit a nebo (když se v tom nevyznám) radši koupit značkovou sestavu. Nebo jak moc záleží na monitoru, když jsem do teď byla stejně zvyklá na notebook, bude mi stačit nějaký levnější?

Poradíte mi tedy kde a co koupit?
Předem díky

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny