Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kolik "Lokačních bodů" čtečky Amazon Kindle 5 odpovídá jedné normostraně?

Potom by cely text byl delsi o jedno zapnuti boldu a italiku na zacatku a o jedno vypnuti na konci - cili takrka vubec. Pokud uz neco, tak pokud by stridave jedno pismeno bylo tucne a druhe sikme, tak by ten soubor mohl narust i nekolikanasobne a tim zabirat vic Location.

Pokud mas nejak celkem "normalne" strankovanou a graficky upravenou knihu (cili bezny pomer nadpisu, tlustych a sikmych useku, zadne sloite rovnice ci interaktivni hricky v textu a tak podobne - proste treba "beznou literaturu"), tak muzes udelat to, ze vezmes treba 10 (nebo radeji 100) locations a spoctes, kolik je to pismen (vcetne mezer, pocitej jen jednu mezi slovy a odstavci). Tim ti vyjde priblyzny pocet normoznaku na location u daneho typu sazby. Vydel to 1880 a mas priblizny pocet normostran na location, spocti prevracenou hodnotu (1/x) a mas priblizny pocet location na normostranu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny