Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Co říkáte na jihlavské PC

Ono je s tebou tazko suhlasit alebo nesuhlasit, kedze pouzivas taku zmesku od pravdy az po totalne blbosti.
Napriklad pocas mojch niekolkonasobne dlhsich skusenosti ako mas ty mozem povedat toto.
Zdroj dole je IMHO blbost, preco nechcem pisat, aj tak toho napisem pomerne dost, takze napisem, ze slusny herny pc by mal mat vykonovu aj rezervu chladenia, kedze (dufam, ze si to pobadal) ucinnost chladenia ide vyrazne casom dole. Tych huciacich hernych masin a nb sme mali na poradni za tie roky stovky. Co je rezerva chladenia? Napriklad wind tunnel, ktory aj ked to na prvy pohlad nie je nutne (masina nehuci pri testoch ani pri maximalnej zatazi) pomoze prave pri prudeni tepleho vzduchu do zdroja. Inak, ked sme pri teplm vzduchu v zdroji hore ty mas nejake empiricke skusenosti s tymto teplom? Zvysuje to poruchovost zdrojov, ci ich hlucnost? Ja som nic take nikdy nepozoroval.
Kupovat "najznackovejsie" zdroje je vyhadzovanie penazi, ale zdroje su alchymia. Pomerne dlho som dodaval tu zaznavane EC zdroje. Naozaj pomerne mala poruchovost, ktora vsak sla vyrazne hore cim viac sa zatazoval zdroj. Cize kancelarkse PC s EC uplne v pohode, ale do hernych masin urcite nie. Nehovoriac o poddimenzovanych jednotlivych vetvach zdroja. Takze, co do hernej masiny? Tazko povedat, mam vyskusane toho pomerne mnoho, ale aj tak nedam ruku do ohna za nijaku znacku, ci typ zdroja. U mna vychadzaju tie znacky +- autobus a to mozem povedat, ze som tych zdrojov namontoval cez 1000. Bavime sa o Seasonicoch, Enermaxoch a spol, aby sme boli v obraze.
Boxovany chladic zase az taka blbost nie je, prve, co zacne pri zatazi hucat je vacsinou referencny vetrak na grafike. Samozrejme ak sa k tomu prida chladic procesoru tak mame slusne male lietadlo.
Atd, atd, mohli by sme sa o tom bavit donekonecna, pretoze je to na dlhy rozhovor.

Mam z teba pocit, ze to myslis dobre, dajme tomu, ze dobre na to ides, ale brzdi z toho nezdraveho americkeho sebavedomia, ktore citam na strankach a v tvojich vyjadreniach, naopak sa zamysli, ze su tu ludia, co maju 20 rocnu prax, za sebou tisicky PC a ziju v IT priestore vyrazne dlhsie ako ty. Stavat sa po 3 rokoch do role borca, co sa rozumie pc asi ako jediny vo vesmire mi nepride zrovna najstastnejsie.
Pri vacsine prispevkov byt tebou sa zamyslim, precitam si ich este raz, pripadne si dam casovy odstup, precitam znovu a mozno pridem na to, ze moj nazor asi nebol ten najlepsi. Ale pokial si myslis, ze husitske "proti vsem" je to spravne presviedcaj dalej ludi naokolo, ze zrovna ten tvoj nazor je ten najspravnejsi na svete.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny