Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Co říkáte na jihlavské PC

Dík za reakci,
pěkně napsané, s tebou bych se asi nehádal, slušný příspěvek, žádné velké neopodstatněné kritizování. Je bych chtěl vědět ty "totalne blbosti" z tvého prvního řádku.
Chci ty chyby napravit, bez srandy:)

To je také můj argument u zákazníků, kteří váhají nad lepším chladičem cpu - u boxovanýho chladiče se časem snižuje chladící účinek rychleji, než u většího chladiče. Ale je pravda, že si ho tam můžou dát kdykoliv a pokud májí nyní omezený rozpočet, tak ho neplnit tím, co mohou jen přidat po našetření dalších peněz.

Nechci aby moje příspěvky a info naše na e-shopu vyzněly nějak namyšleně, ale za ty roky se často setkáváme s kritikou našich sestav od nehráčů nebo k nám někdo přinese návrh sestavy od někoho jiného, který je třeba herní jen v názvu. My se ten hardware opravdu snažíme osobně testovat v herním zatížení a až pak ho hodnotit.

Chápu, že ne každý prodejce nebo expert má čas nebo možnosti na to, aby na tom hardwaru hrál a testoval ho, kde a jak funguje. Proto máme napsáno, že hry hrajeme a že tím pádem umíme poradit, co za nejmíň peněz dobře funguje.

Svůj první počítač jsem si složil někdy před 16 lety ještě na střední a od té doby problematiku herních počítačů sleduji a zkouším v praxi různý hardware .
Na druhou stranu je každou chvíli jiný hardware a tak i když v počítačích děláte 20 let, tak vědomosti o nových komponentech musíte načerpat stejně, jako začátečník.

Tuto filosofii skládání herních PC máme již od začátku a ještě nikdy jsme nemuseli měnit styl, který máme v praxi odzkoušený.


Jak jsem již psal, tak máme firmu ještě z jinou činností a k prodeji herních počítačů nás až před cca 5. lety povzbudilo to, že jsme těžko hledali prodejce, který by to zvládnul dle našich představ. Jen jsme to zkusili bez nějakých ambicí a objednávky přibývali a přibývají doteď, a taky právě kvůli tomu, že to děláme trochu jinak a jak podle tebe arogantně upozorňujeme na nevýhodnost ostatních. Tak to ty zákazníky paradoxně asi přesvědčí, že to máme asi dobré. Mnoho zákazníků právě při prvním kontaktu začali tím, že se jim líbil náš přístup.

Jestli zdroj nahoře zvyšuje poruchovost? Je pravda, že zdrojů reklamujeme tak málo, že to nemáme osobně zmapované a nebylo by to reprezentativní. Jde o to, že pokud bych vzal jakýkoliv komponent a měl možnost ho dát tam ,kde se bude méně zahřívat, tak to tam dám. Že teplo snižuje funkčnost a spolehlivost, o tom se nemusíme přít.

Eurocase zdrojů jsme moc neprodali, ale je pravda, že si na moc reklamací opravdu nepamatuji.


Grafikám s boxovaným chladičem se snažíme hodně vyhýbat, to je většinou opravdu daleko horší, než box chladič CPU.

Ze všech příspěvků jsem si osobně snažil něco vzít a některé připomínky použijeme a vyzkoušíme.

Pokud jde o tuto poradnu, tak to nedělá vyloženě špatně, jen máme prostě na něco trochu jiný názor.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny