Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr MT dle subjektivního názoru

potřeboval bych poradit, který telefon by byl nejlepší,neptejte se mě co na něm chci dělat níže máte 5 telefonů , které bych prosil ohodnotit co by jste si vybrali subjektivně ne objektivně recenze a vše mám pročtené a stále se nemohu rozhodnout.jediná věc v které váhám je jestli čekat na na NEXUSE 6 vlastním 5

HTC ONE M8
LG D855 G3
Sony Xperia Z2
SGN3
a očekávaný

Nexus 6(ovšem to se neví jestli bude a od koho)

diky za typy

Předmět Autor Datum
nexus bude jedine od google vyrábaný jeho OEM partnerom Asustek corp.,najprv ho dostanú tradične vel…
audax 04.08.2014 14:15
audax
M8 bych vyřadil jako první. Design pěkný, ale to strašné plýtvání místem mě prostě štve. Taková 1/3… poslední
Satyr 04.08.2014 14:18
Satyr

nexus bude jedine od google vyrábaný jeho OEM partnerom Asustek corp.,najprv ho dostanú tradične velkí operátori vo svete,potom cz/sk a nakoniec postupne aj bežní predajcovia,na tom sa už roky nič nemení,myslím že dovtedy vydržíš aj s verziou 5,pokial chceš vyplniť medzeruv čakaní,postupne si kúp tie menované rad za radom,vyskúšaj,čo ti bude vyhovovať si nechaj a zbytok predaj na aukre alebo bazoši,pokial teda musíš silou-mocou okamžite meniť telefon za nový...

M8 bych vyřadil jako první. Design pěkný, ale to strašné plýtvání místem mě prostě štve. Taková 1/3 mobilu zaplácána širokým rámečkem ze všech stran, černá lišta s logem a Sw ovládací tlačítka.

K Samsungu bych se nevracel, avšak Note je velmi dobrý.

Pro mě osobně by zůstávala Z2 a G3.

Měl jsem G3 v ruce a velmi se mi líbil. Čitelnost displeje slušná i na slunci, ten displej se mi líbil. I když by FullHD stačilo. Fotí to také velmi slušně. A mobil se mi držel dobře v ruce i přes to, že je trochu širší.

Pak tu je Z2, které má FullHD displej a také velmi slušný fotoaparát. Je také ale kvalitněji zpracován a ta voděodolnost by se taky někdy občas hodila. Má o něco větší baterii a proto by mohl i o něco déle vydržet.

Za mě tedy asi po delším přemýšlení Z2.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru