Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Sony ROOT

Zdravím,potreboval by som poradiť ako na ten ROOT...(asi sa root robi rovnako,nezalezi na modely) Ide oto, že mam Sony Xperiu SP(C5303) a po aktualizacii na 4.3 som zaznamenal rychlejší pokles percent baterie. (keď som mal 4.1,tak v STAMINE mi cez noc klesla baterka o 1%), ďalej sa vraj da po ROOTe presuvať aplikacie na kartu a ešte by som chcel pretaktovať procesor... hľadal som na internete,čital rozne članky,navody, ale nejak tomu stale nerozumiem ako to spraviť a ako si pred ROOTom zalohovať komplet telefon ak by to nahodou nevyslo alebo som ho brikol...Viete mi prosim poraďiť

PS : nedal by sa nejako telefon dat spet na tu 4.1 ale tym ze stlacim znizenie hlasitosti a tlacidlo napajania a tam by som dal obnovenie abo daco podobne,nepametam presne ako to je a nechce do toho babrat bez oboznamenia...

Ďakujem

Předmět Autor Datum
Musis si na webu najit navod na root primo pro tvuj telefon, ale baterka se ti min vybijet nebude, k…
RedMaX 07.08.2014 20:03
RedMaX
Tohle jsi četl? http://androidforum.cz/lze-oficialn-degradovat-ver zi-android-t54812.html Pak muzes… poslední
dennyB 09.08.2014 17:13
dennyB

Musis si na webu najit navod na root primo pro tvuj telefon, ale baterka se ti min vybijet nebude, kdyz budes mit root opravneni. Aplikace jdou na Androidu 4.3 urcite presouvat na kartu i bez rootu.
Pretaktovani procesoru ma za nasledek rychleji vybijeni baterie a to nekdy az o polovinu, takze nechapu proc chces taktovat a zaroven resis vyssi spotrebu na 4.3.
Zaloha telefonu je pro kazdy model zase jina, zase musis hledat na webu primo pro tvuj telefon a proti briknuti to urcite nepomuze.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru