Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nový telefon

Ahoj lidi, potřebuji nový telefon mám na něj 6K, více se mi moc dávat nechce. Chtěly bych aby měl trochu slušný fotak, pokud to za tu cenu jde a operačný pamět minimálně 1024 Mb. jinak nic více extra nepožaduji je toho na výběr hodně, ale nevyznám se v těch číslech a modelech, budu rád když mi někdo z místních odborníku poradí.

Předmět Autor Datum
Huawei Ascend G6 4G Malinko slabsi displej, ale na druhou stranu LTE, coz je potreba, pokud vyuziva…
RedMaX 08.08.2014 17:43
RedMaX
na ten jsem čučel, asi bud za blbce ale co je LTE a srovnával jsem ho s http://www.czc.cz/samsung-ga…
luky88. 08.08.2014 17:49
luky88.
Jako mas ted na data site 3G, tak se stavi site LTE, ktere jsou zatim jen na par mistech v republice…
RedMaX 08.08.2014 17:59
RedMaX
Aha dík za vysvětlení to dává smysl. jenže já čekat nemohu no
luky88. 08.08.2014 18:06
luky88.
jj, ten Huawei Ascend G6 4G ma kamaradka a co jsem si ho prohlizel, tak je to fajn telefon. Pro me j… poslední
RedMaX 08.08.2014 19:11
RedMaX

Jako mas ted na data site 3G, tak se stavi site LTE, ktere jsou zatim jen na par mistech v republice, ale operatori na tom docela makaji a je tu znacna pravdepodobnost, ze za rok bude hodne dobre pokryti. Vyhoda LTE je, ze pokryji vetsi uzemi a je rychlejsi prenos dat. Da se predpokladat, ze operatori budou mit tendenci, jakmile nekde budou mit pokryti LTE dale nerozsirovat stavajici 3G a naopak treba pri poruse zakladnove stanice na 3G, tam novou uz nedaji, takze muze dojit i ke zhorseni 3G signalu, proto se domnivam, ze je dnes nutne porizovat LTE telefony, pokud teda clovek nechce za rok kupovat novy.

Edit: Problem je, ze LTE telefonu je na trhu hrozne malo, takze ja treba cekam az jich bude vic, ikdyz jsem si letos novy chtel poridit.

jj, ten Huawei Ascend G6 4G ma kamaradka a co jsem si ho prohlizel, tak je to fajn telefon. Pro me je minus ten displej, protoze jsem proste zvykly na HD rozliseni a jak si zvyknes na to, tak mensi uz nechces, ale jestli jsi doted foun s HD nemel, tak ti to vadit nebude.

Edit: Navic jsem na Huawei porad trochu rozcileny za Huawei Horor 2, ktery vlastnim, ale ten G6-4G vypada i softwarove OK uz z vyroby akorat proste Huawei mimo premiovou radu P kasle na updaty Androidu, ale pokud to funguje dobre, tak nejsou zas tolik potreba, lepsi si myslim, ze za ty penize stejne nesezenes.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru