Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HDD/WIN7 problém s delayem

Hezký den přeji.

Stala se mi nemilá věc, možná to znáte, odskočil jsem si od zapnutého notebooku (Asus K52J) a když jsem se vrátil, obrazovka byla černá s nápisem ve smyslu „please insert system drive“ nebo „operating system“, která se po jakékoliv akci obnovovala a zmizela až po ctrl+alt+del restartu. Pak už se mi Windows 7 v jakémkoliv modu spuštění zapnul jen do nabíhací obrazovky, pak se obrazovka černo-zšedla, a zasekla se, přičemž ale HDD indikátor pořád blikal..... ale ani po půl hodině nic. Nefungoval ani safe-mode, recovery(repair), nic.
Myslel jsem si že mám po HDD nebo základní desce. Zkusil jsem ho otevřít a vyndat zandat HDD a trochu pročistit (HDD byl rozpálenej jak sviňa), ale nepomohlo to. Windows 7 mám na virtuálním disku, tak jsem spustil recovery reinstall mode, a přeinstaloval to celý. Ale ty prodlevy při reinstalaci a po ní mě začali přesvědčovat že bude procesor v háji... Nakonec vše po pár hodinách dojelo, a windows najel v celé své kráse. Nicméně pořád cítím takové to lehké trhání, delay při spouštění lokálních věcí, prostě něco podobnýho jako bych neměl povolený DMA, ale mám. Když spustím něco náročnějšího např. Full-screen hru, vše jede dobře. Prostě jen všechno dlouho načítá a ta odezva co kliknu tak než se to označí nebo tak celkově..
Ovladače jsem zkouknul, vše vypadá OK. A hlavně snad pokaždý (od reinstalace asi 5x) se mi při vypnutí najíždí aktualizace jak hrom, včera snad na 2hodiny..... ale to nevím jestli s tím souvisí =)
Máte s tím zkušenost nebo víte o nějakém nástroji, co by mi mohl říct více jestli jsou všechny hardware v pohodě?

Děkuju.
Denis

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny