Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samsung i9301 Galaxy S III Neo

ahoj, prosím vás, zajímal by mi váš názor na tento telefon a na samsung obecně. Máme doma mimo jiné už 4 samsung, ace, advance, s2, s4. Vypadá to, že můj advance odchází do věčných lovišť, ještě uvidím, co řekne 3 reklamace na které teď je kvůli sekání třeba 10x za den. Jde mi o to, že třeba na s2 nám odešla základní deska, advance se pořád kouše. Je tohle normální i u ostatních značek, nebo jsme měli jen smůlu? Jestli si budu kupovat jiný mobil, přemýšlel jsem o tomhle: Samsung i9301 Galaxy S III Neo. Znovu vzkřísili a trošku vylepšili s3. Rád bych asi zase samsung, docela mi vyhovuje to mačkací tlačítko home. Díky za vaše názory. M.

Předmět Autor Datum
Tady není moc zastánců Samsungů. Neo jsem osobně ještě neměl, ale já osobně bych si Samsung již neko…
Satyr 15.08.2014 19:12
Satyr
Chybejici podpora LTE je u noveho telefonu neodpustitelna a NFC taky zamrzi. Prilis vylepseni tam te…
RedMaX 15.08.2014 21:24
RedMaX
když S3 neo má NFC...
gssg 15.08.2014 22:44
gssg
Ano, je to skutecne tak, nekde jsem cetl, ze nema, ale neni to pravda, takze se omlouvam za mylnou i…
RedMaX 15.08.2014 23:02
RedMaX
má NFC A k cemu je v praxi Near Field... mam foun s NFC a nejak stále hledam vyuziti pro tento bezk…
jezevec 15.08.2014 23:05
jezevec
Děkuji všem. Já NFC mám, a nikdy jsem to nepoužil. LTE mi taky nijak netíží, páč než bude LTE opravd…
Miloš007 15.08.2014 23:42
Miloš007
Stridam to velmi casto, cca co pul rok, prosly mi rukama nejake modely ruznych vyrobcu. Ze Samcu pre…
jezevec 16.08.2014 00:25
jezevec
Ono to LTE muze byt vyuzitelne uz za dva roky, ale pokud to vidis tak, ze do tri let max. budes kupo… poslední
RedMaX 16.08.2014 06:14
RedMaX

Tady není moc zastánců Samsungů. Neo jsem osobně ještě neměl, ale já osobně bych si Samsung již nekoupil.
Také jsem majitelem S2 ale se CyanogenModem. To je také důvod proč si zatím S2 nechávám. Bez toho blbýho TouchWizu je to dobrý mobil, který mi zatím bohatě poslouží.

Ano, je to skutecne tak, nekde jsem cetl, ze nema, ale neni to pravda, takze se omlouvam za mylnou informaci. Nemeni to ale nic na tom, ze to nema LTE, pricemz pri koncove cene 6.000,- ma ten foun konkurenta minimalne v Huawei Ascend G6-4G, ktery LTE ma, ale zase ma horsi displej.

Děkuji všem. Já NFC mám, a nikdy jsem to nepoužil. LTE mi taky nijak netíží, páč než bude LTE opravdu všude tam kde se pohybuju, tak už určitě budu kupovat zase jiný mobil. Každý mi vydrží cca 3 roky. Jen mi prosím ještě napište jak je to s tou poruchovostí u samsungů. Jestli jsme měli doma smůlu, nebo je to normální u všech značek. Díky M.

Stridam to velmi casto, cca co pul rok, prosly mi rukama nejake modely ruznych vyrobcu. Ze Samcu pred lety jsem zacinal s Galaxy Gio, pote Galaxy Ace, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S Duos, Galaxy S4, co se tyce hw a baterie jsem behem nedlouhe doby jak pisu, nezaznamenal temer zadny problem, u S7562 zacal po par tydnech chrcet sluchatkovy reprak, jinak celkove u Samcu asi nic, o nicem opravdu nevim. Obdobi zhruba pul roku je na tento spotrebak optimalni hranice pouzivani, pote pryc s tim.

Ono to LTE muze byt vyuzitelne uz za dva roky, ale pokud to vidis tak, ze do tri let max. budes kupovat stejne dalsi foun, tak potom vidim ten S3 Neo jako pomerne dobrou volbu, ikdyz ja osobne bych dal prednost Xiaomi Redmi 1S. Samsung je co se tyka zavad v pohode, samozrejme muzes mit smulu, ale procento reklamaci neni velike, urcite v tomto patri k tem lepsim, takovy Sony nebo i Huawei mohou jen tise zavidet.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru