Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tabletotelefon od ASUS - Váš názor a zkušenosti ?

Zdravím,

po nedávné aktualizaci na mé L520 na verzi os WP8.1 jsem se rozhodl přejít na Android, jelikož už mi nevyhovuje. Chybí mi velká plocha z minulého tabletu, ale nechci nosit oboje. Využil bych toho a zmákl to tak, že bych šel do "phabletu". Konkrétně mne nejvíce zaujal tento ASUS. http://tablety.heureka.cz/asus-memopad-me175cg-1b0 15a/

Navíc ani neni větší výběr z těchto zařízení. Chtěl bych se zeptat, zda tu někdo nemá s tímto, nebo s podobným zařízením zkušenost. Zajimala by mne i rychlost/odezva zařízení, které mají také Atomy od intelu. Zda je to vůbec požitelné v nějaké míře. Dříve jsem měl tablet od ACERU Iconia B1. Tuším 500mb RAM a 2jádrový procesor. Celkem použitelné i na kancelářeké práce nebo práce se soubory a pod.

Děkuji za veškeré názory ohledně "phabletů" krom těch, kde by se poukazovalo na velikost zařízená při telefonování :-D Ano možná bude člověk vypadat hloupě, ale zase ta praktičnost jednoho zařízení zato stojí.

Jakub

Předmět Autor Datum
Tak stejne mi to neda, opravdu se s tim da telefonovat :?: Snad na tom nechces parit narocne 3D hry…
RedMaX 23.08.2014 15:58
RedMaX
Zrovna ve výdrži bych problém nehledal. Těch psaných 10 hodin je svícení obrazovky, tím způsobem je…
Potkan007 23.08.2014 16:25
Potkan007
No cetl jsem nejakou recenzi na nejakej tablet s Clover Trail + a melo to 6000mAh a pri beznym pouzi…
RedMaX 23.08.2014 17:06
RedMaX
Teda mel jsem Samsung Galaxi a jako volat se z něho dalo zkoušel jsem to jenom ,ale silně nepraktick…
sambilionk 23.08.2014 17:34
sambilionk
Ta výdrž by snad měla být únosná. Dokonce snad doma mám někde tu "powerbank" což by se dalo využít.…
Jakub Ch. 23.08.2014 23:31
Jakub Ch.
Toto Lenovo http://mobilni-telefony.heureka.cz/lenovo-p780/rec enze/ je celkem zajímavé. Hlavně ta v…
Jakub Ch. 23.08.2014 23:51
Jakub Ch.
Ty 4GB jsou opravdu slabé. To se resi pametovou kartou, ale spis jestli se dokazes smirit s cipsete…
RedMaX 24.08.2014 00:37
RedMaX
Už jsem to zamítl. Ten chipset už jsem přehodnotil. Jinak ty 4GB by vlastně už tak hrozné nemusely b… poslední
Jakub Ch. 24.08.2014 13:10
Jakub Ch.

Tak stejne mi to neda, opravdu se s tim da telefonovat :?:

Snad na tom nechces parit narocne 3D hry, ten Atom dosahuje podobneho vykonu jako ARM cipsety s podobnou cenovkou, teda nic moc.

Zamyslel bych se ale urcite nad baterii, sice s podobnym zarizenim nemam zkusenosti, ale neverim, ze to utahne cely jeden den bez nabijecky.

Zrovna ve výdrži bych problém nehledal. Těch psaných 10 hodin je svícení obrazovky, tím způsobem je můj telefon mrtvý do 4 hodin. Nexus 7 má psáno tuším 8 a za den ho tak snadno jako mobil neumrtvím, musím se opravu hodně snažit. Při vypnuté obrazovce bude výdrž ještě výrazněji lepší, protože bude mít podobné energetické nároky jako mobil, ale znatelně větší kapacitu akumulátoru.

Ta výdrž by snad měla být únosná. Dokonce snad doma mám někde tu "powerbank" což by se dalo využít.

Jinak s tou velikostí... Jsem celkem hovado chlap a ten tablet co jsem měl jsem docela zvládal. je pravda že je to dost veliké... No chtělo by to vyzkoušet. Nejde mi o to jak s tim budu vypadat. To spojeni tablet/telefon by bylo iděální. Na těch 4" jsem interetový práce zvládal ale s nervama. Telefony s 5-6" jsou celkem drahý. A navíc i ty 5" jsou celkem na prd. Zase je pravda že tak často nevolám a když už docela jsem si zvykl na hlasitej odposlech. No jěště promyslím.

Jinak já si myslim že ten atom tolik nesežere. A ten displej bude největší žrout. Ta L520 my držela tak půl dne když sem furt něco dělal a má 1400mAh. tedy toto by mohlo stačit alespon do večera pak už to klidně na nabiječku píchnu. chtěl sem kupovat L1320 ta má pekelnej displej ale hlavně obrovskou výdrž... Bohužel z těch WP8.1 jsem zklamán a po předchozím chválení to opravdu vidím na ten Android

Už jsem to zamítl. Ten chipset už jsem přehodnotil. Jinak ty 4GB by vlastně už tak hrozné nemusely být, jelikož se snad dají aplikace instalovat na sd kartu ? Samozřejmě plánuju koupit 32GB jelikož mojich 8GB již nestačí. Navíc 4 třída což je peklo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru