Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co mám po vypínat v pc aby neběželi zbytečnosti pc bylo rychlejší jak přizpůsobit systém aby nezatěž

Ahoj mám Lenovo b560 intel pentium p6200 dvou jádro 2,13 GHz, GPU intel hd graphics, chipset základní desky hm55, RAM 2 GB, HDD WD 500 GB rychlost otáček 5400 ot/min .
Myslím že soubor log najdu v C\ mám tam filter log to bude asi ono. Pak tam už je složka WINSSLog tam jsou záznamy v textovém dokumentu. Které podle tebe je log hijackthis ? Log sobor se ukládají všechny činnosti a záznamy přihlášení zapnutí pc ?

jinak mi běží po zapnutí pc jen ovladače v záložce po spuštění. jinak při poslechu hudby vlc player, plus když jsem na netu při načítání stránky to vyskočí chvilkově na 30 procent využití cpu. Pak bez načítání jen čtení na konkrétní webu je do 14 procent využití cpu při puštěném vlc přehrávači.
Jen spuštění pc a naběhnutí plochy trvá 35 až 45 sekund. při restartu pc 29 až 35 sekund jak kdy.

Přinde mi spuštění pc trvá dlouho je to podle vás špatná hodnota ?
Ještě když se pohybuji na disku kde procházím své data tak někdy trvá 2 až 3 sekundy než se načtou ikony složek se soubory. Proto jsem se ptal jestli jde zrychlit systém windows 7 home premium. V pc není žádný antivir.
Myslíte že aktualizace windows update nezpomalují pc když jsou povolené automaticky ?

Myslíte že je dobré defragmentovat disk jednou za půl roku ? nebo to udělá víc škody než zrychlení ?
pokud nemám žádný SSD disk.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny