Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dobíjení Samsung Galaxy S3

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by mi někdo dokázal poradit s problémem při dobíjení telefonu Samsung Galaxy S3. Při zapojení telefonu k nabíječce telefon někdy vůbec nereaguje, občas jen problikne a zase zhasne. Někdy se mi však podaří, že se nabíječka chytne a chvíli zase plynule dobíjí, baterka však nikdy nedosáhne dobití na 100% a trvá to věky. Moje otázka tedy zní, jedná se o slabou baterii, kterou je třeba vyměnit a nebo je problém v kontaktu telefonu a nabíječky? Nevím totiž zda by se poškozená/slabá baterie projevovala tímto způsobem. Moc děkuji za jakékoliv rady.

Předmět Autor Datum
máš poškozený konektor, výmena konektoru je za cca 500-600 Kč nebo, zakoupíš Wireless charger, všimn…
Joseph 19.09.2014 12:26
Joseph
Super, mockrát děkuji. Dostala jsem právě radu, že je u těchto telefonů také třeba baterii čas od ča…
Andrea.H 19.09.2014 12:38
Andrea.H
Ne,nez se budes poustet do zbytecnych akci,tak tel. zkus nabit s jinou nabijeckou.Pokud bude kontakt…
Thaeek 19.09.2014 16:26
Thaeek
žádne ukvapené závery vec se má tak, že nápad používat pro nabíjení ultra jemňoučké drátky na mikro… poslední
Joseph 19.09.2014 23:56
Joseph

Super, mockrát děkuji. Dostala jsem právě radu, že je u těchto telefonů také třeba baterii čas od času měnit. Mám v telefonu stále baterii originální a telefon je již starý dva roky. Přišlo mi, ale právě zvláštní že by telefon ani nereagoval na připojení nabíječky. Ještě jednou moc děkuji. :)

Ne,nez se budes poustet do zbytecnych akci,tak tel. zkus nabit s jinou nabijeckou.Pokud bude kontakt porad haprovat a nekdy se chytne,nebo nechytne,tak je to kontaktem.Ale kazdopadne pokud ti to chytne a stejne nedosahnes 100 pr. nabiti,tak muze byt problem i v baterii.Nebo v kontaktu na kabelu.Nedelej ukvapene zavery.

žádne ukvapené závery

vec se má tak, že nápad používat pro nabíjení ultra jemňoučké drátky na mikro USB konektoru nebyl dobrý nápad, to stačí trochu znečištení, trochu se to pak hreje, nataví se plast, zmení se geometrie uložení drátku v plastu, kontakt rázem už není napružený, hreje to tím pádem víc a zakrátko se telefon odmíta nabíjet

závada se objevuje v obrovském počtu na mnoha telefonech, je to typická závada, je to konštrukční nedodelek, konštrukční chyba nebo možná zámer, ono povestné kurvítko

... :puff:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru