Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pokazený volant Logitech, súrne !!

Čaute, bola u mňa frajerka a chcela si "zašoférovať", auto som jej samozrejme nepožičal ale zapojil som je volant Logitech Driving Force GT aby si zahrala no ona ťava jedna s ním začala prudko mykať z ľava do prava a čuduj sa svete, ten volant prestal fungovať :D tak som ho odpojil a nanovo zapojil, vyzeralo to fajn, lebo všetko fungovalo-pedále aj gombíky, no v hre som zistil, že nejde zatáčať. Pár sekúnd po tom ako ho pokazilo bolo cítiť veľmi podobný smrad ako keď sa pripáli niečo na grile, a keď som ten volant rozobral tak som našiel akési "sadze" na motorčeku - prejdením prsta sa dali zotrieť. Chcem sa spýtať či neviete kam by som to mohol hodiť do servisu najbližšie v rámci BA alebo kde by som ten motorček vedel osobitne kúpiť aby som ho vymenil ?
Poprípade mohlo by to byť ešte niečo iné, aj keď je ten motorček asi nejzjavnejšou príčinou ?

Předmět Autor Datum
Plyšové medvedíky, Lego a volant Logitech sú tovarom ktorý má obecné pomenovanie : HRAČKY Nejak sa…
Joseph 19.09.2014 15:36
Joseph
kámo, lenže tá hračka stála 160€ a neni moja, priateľka si to patrične odpracovala a ja len špekuluj…
lolino 19.09.2014 15:43
lolino
Grilovat a nechat jí točit volantem? Radši jí nech třít ebonitovou tyč frikčními pohyby. Kontaktuj a… poslední
javamania.cz 19.09.2014 16:27
javamania.cz

Plyšové medvedíky, Lego a volant Logitech sú tovarom ktorý má obecné pomenovanie : HRAČKY

Nejak sa zaužívalo že u hračiek sa očakáva rýchle zničenie, taktiež sa zaužívalo že hračky sa neopravujú, maximálne, sem - tam sa stane, obľúbenému plyšovému medvedíkovi mamka prišije odtrhnuté očko.

... :puff:

kámo, lenže tá hračka stála 160€ a neni moja, priateľka si to patrične odpracovala a ja len špekulujem ako ušetriť nejaké to euro, určite existuje nejaký spôsob ako to opraviť za rozumnejšiu cenu ako kamarátovi preplatiť celý volant nie ? :D :D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru