Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reproduktory

Dobrý den, asi před týdnem jsem si koupil nový výkonn počítač, všechno funguje kromě reproduktorů. Když zapnu počítač, jdu na internet, např Youtube nebo jiná stránka, zapnu video, potom asi 15-30 sekund jede zvuk, a pak najednou přestane fungovat a jede jen video.

Komponenty:
CPU: Intel core i5
GPU: Nvidia GTX 555m
Windows 8 pro 64-bit

Děkuji

Předmět Autor Datum
Je to jasné, koupíš Intel core i5, Nvidia GTX 555m a Windows 8 pro 64-bit, zapneš internet, najedeš… poslední
Joseph 20.09.2014 11:48
Joseph

Je to jasné, koupíš Intel core i5, Nvidia GTX 555m a Windows 8 pro 64-bit, zapneš internet, najedeš na YouTube jede to, nebo taky nejede.

Ono se to má tak, že YouTube je lhostejné jakej máš CPU, jakou máš grafiku a do jisté míry také operační systém je mu lhostejný.

YouTube totiž chce kompatibilní prohlížeč, funkční FlashPlayer taky se hodí a korektne instalovaná sada ovladačú hardware a kodekú taky.

Objevují se sice nejaká tvrzení že prej HTML nejnovejšího standardu by mel stačit, není ale radno na tyto tvrzení moc dát, spíš je to treba brát jako experimentálni provoz, s tím že jednou to pojede podruhé moc né.

Pokud víše uvedené je moc složité, prodej vše co jsi koupil a kup neco, co má v logu nakousnuté jablko. Tam to uživatel skutečne koupí a ono to jede.
Pokud to nejede, zavolá na Hot Line a oni se postarají aby to jelo.

... :puff:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru