Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lenovo Miix 2 8 po uspání zamrzne

Zdravím,
mám Lenovo Miix 2 8 (32bit Windows 8.1) ve verzi s 32 GB úložištěm na systém. Jsem nadšený, všechno skvěle funguje až na jednu dost otravnou drobnost. Tablet po nejasné době od uspání přestane reagovat. Uspím ho, počkám hodinu a v pohodě naskočí. Občas, po různé době, ale zůstane černo. Na zmáčknutí loga zavibruje, ale víc nic. Hledal jsem na internetu, protože jsem měl ten problém pokaždé. Našel jsem řešení instalací nových ovladačů wifi karty, což snížilo četnost problému na cca dvakrát denně zcela náhodně. V tu chvíli je jediné řešení podržet zapínací tlačítko a potom tablet znovu zapnout.
Má někdo nápad, co dál zkusit? Tahle "drobnost" snižuje úroveň tabletu pod hranici použitelnosti.
Předem všem děkuju za rady.

Předmět Autor Datum
Tak jsem zase o něco chytřejší. Problém nastane většinou tehdy, když se tablet nabíjí ze zásuvky. Po…
Potkan007 24.09.2014 13:46
Potkan007
Opět se vracím, tentokrát s téměř vyřešeným problémem, ale případným dalším lidem moc nepomůžu, prot… poslední
Potkan007 28.09.2014 16:14
Potkan007

Tak jsem zase o něco chytřejší.
Problém nastane většinou tehdy, když se tablet nabíjí ze zásuvky. Pokud je nabitý, nebo běží na akumulátor, musím mít velkou smůlu, aby se neprobudil.
Našel jsem pár lidí se stejným problémem, ale zatím se mi nepodařilo najít řešení. Většinou dojdou k tomu, že je situace po přeinstalaci wifi ovladačů lepší. Teď je tablet po obnovení do továrního stavu, protože jsem chtěl ze zoufalství, že nikdo neví, zkusit přeinstalovat ovladače chipsetu ze stránek výrobce a jejich instalace skončila rozhozením rozlišení a zamrznutím na dlaždicích, nedokázal jsem se dostat na desktop ani v nouzovém režimu.

Opět se vracím, tentokrát s téměř vyřešeným problémem, ale případným dalším lidem moc nepomůžu, protože jsem toho zkoušel tolik, že už nevím, co mělo efekt a co ne.
Podařilo se mi dojít do fáze, kdy se tablet celý den spolehlivě uspává a probouzí. Jediný problém nastane při přechodu přes půlnoc. Když ho ráno používám, potom nechám nabíjet a vemu do ho ruky večer, probudí se po 12 hodinách okamžitě. Pokud ale udělám to samé přes noc - večer ho používám a chci ho probudit ráno, neprobudí se.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru