Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chytrý telefon do 4000

Dobrý den,
Chtěl bych se Vás zeptat, zda-li je možné koupit telefon s androidem do 4000.

Tedy jediné dvě kritéria jsou cena a co nejdelší výdrž telefonu.

Díval jsem se zatím na alzu, ale u většiny mobilů byla výdrž kolem 6ti hodin, což mi připadá jako velice špatný vtip i při spuštěných aplikacích.

Děkuji.

Předmět Autor Datum
Ahoj, co jsem vygooglil tak LG D605 Optimus L9 II, má dobré hodnocení, mrkni se a uvidíš. recenze:ht…
Breedik 26.09.2014 14:43
Breedik
Aha jo super, asi koupím díky moc.
hajnis1 26.09.2014 16:06
hajnis1
Není zač. :)
Breedik 26.09.2014 20:05
Breedik
Já mám LG Optimus L9 II a nemůžu být spokojenější. Je rychlý, pěkný a má skvělý display, které oprav…
Gmer 28.09.2014 13:24
Gmer
Aktualizace: To LG je šmejd. Nevím, proč jsem to tak chválil. Telefon mě brzdil v životě, Android se…
Gmer 21.03.2018 22:43
Gmer
Myslím si, že Redmi 4x je vyvážená kombinace všechno, za ty peníze povedený hardware. Užívá ho manže… poslední
Moas 22.03.2018 07:43
Moas

Já mám LG Optimus L9 II a nemůžu být spokojenější. Je rychlý, pěkný a má skvělý display, které opravdu je největší předností tohoto mobilu. Telefon má velmi dobrý jas, na nejnižší jas vypadá jako některé telefony s jasem na max, takže velmi dobrá viditelnost na slunci. Na druhou stranu nemá automatickou regulaci jasu, takže jas se musí měnit manuálně, ale v praxi to nedělá žádné větší potíže... Navíc se telefon prodává s nejnovějším Androidem Kitkat. Tohle, co jsem tu napsal, říkám z vlastní zkušenosti. Neopsal jsem to z žádné recenze. Tohle jsou mé dojmy. Co se týče baterie, tak bez problému telefon vydrží jeden den, i když přes něj často sleduji videa na YT nebo poslouchám písničky. Nikdy se mi nestalo, že by telefon nevydržel ten jeden den, i když jsem ho hodně používal. Vlastně když telefon v noci dávám na nabíječku, tak je ještě půlka baterie nabitá. Jinak když moc telefon nepoužívám tak s přehledem dokáže vydržet 2 dny a možná i víc.

Aktualizace: To LG je šmejd. Nevím, proč jsem to tak chválil. Telefon mě brzdil v životě, Android se na tom telefonu úplně posr*l, nešly stahovat aplikace přes android market. Youtube nešel spustit, protože potřeboval aktualizaci, která nešla stáhnout. Baterie telefonu byla špatná, kdysi jsem potřeboval získat informaci, která rozhodovala o životě a smrti, a ten telefon se přede mnou právě vybil, přitom jsem na tom nic nehrál a ani neprohlížel a ta baterku už se sr*la dolů. Nakonec jsem ho rozmlátil ze vzteku - displej je úplně na maděru, tělo telefonu je prohnuté, ale i přesto kupodivu telefon funguje.

Myslím si, že Redmi 4x je vyvážená kombinace všechno, za ty peníze povedený hardware.
Užívá ho manželka.

Co se týče software tak mi bytostně nevyhovuje MIUI se svou Applí filozofií "všechno naserem na plochu". Stejně tak dělá problémy se zobrazováním notifikací některých apps, co manželka používá (Trillian atp.). Občas nevyzpytatelný budík.

Takže půjde MIUI do prdele a místo něj tam dám asi Resurrection Remix. Aktuálně jsem ve stádiu odemykání bootloaderu (opět Xiaomi vyjebávka, kdy jsem zažádal o schválení odemknutí a musím čekat 72 hodin, než to půjde). No zkrátka až se tím prokoušu a odstraním MIUI, tak věřím, že to bude dobrá volba. :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru