Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zkusenosti z nejmobily.cz

Zdravím
Chci se zeptat jestli má někdo stímto obchodem zkušenosti jestli je OK ?
U všech telefonu píší: Mobilní telefon pochází z originální distribuce výrobce, má české menu a české aktualizace a je na něj poskytována plná 2-letá záruka,je volný na všechny sítě.
Tak jestli se nemám čeho bát. Recenze maj docela pozitivní oproti Diskuzi akorat je to 1143:41 takze tak.

Předmět Autor Datum
právě ta diskuze na heurece zrovna optimistická není, vypadá to na překupníka, který to kupuje v zah…
TNT 01.10.2014 22:52
TNT
Obchod nepoznam, ale vo vseobecnosti sa da povedat, ze ak ma obchod uletene ceny, cize mobil predava… poslední
fleg 02.10.2014 08:57
fleg

právě ta diskuze na heurece zrovna optimistická není, vypadá to na překupníka, který to kupuje v zahraničí..... nevím jak tam mají ochráněný systém recenzí proti robotům (dnes se dá koupit ledascos), předpokládám, že to tam dávají lidi co nemají šajn o tom, že to není oficiální distribuce, telefony fungují a do první reklamace nic neřeší

Obchod nepoznam, ale vo vseobecnosti sa da povedat, ze ak ma obchod uletene ceny, cize mobil predava 30 eshopov za cca 150 eur ale on ho dava za 130 tak na 99% to nie je mobil z oficialnej distribucie.
Takmer pri kazdom vyrobku je jav, ze he zopar eshopov, co maju uletene ceny smerom hore, to su vacsinou take, co viac nefunguju ako funguju a neriesia to, potom ide majoritna skupina, ktorej ceny sa lisia radovo v percentach a potom sa najde tiez par vynimiek, ktori davaju tovar este napriklad o 10% lacnejsie. Tymto osobne by som sa vyhol, ale len z dovodu, ze by som nerad podporoval sedy dovoz. Inak moze byt mobil ok, moze byt dokonca reklamovatelny v oficialnych servisoch, takze kupa zase nemusi byt krokom vedla.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru