Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rozšiřeni pracovni plochy

Ahoj mam takovy problem mam v pc grafiku Asus EAH4830s už ma neco za sebou ale jde mi o to ze mi kdysi normalne fungovali dva monitory na DVI. po stehovani jsem mel dokonce do jednoho portu dany kabel od TV ktery byl hdmi/dvi fungoval po tom aj zvuk a vsechno a abych se konecne dostal k problemu ktery resim a nvm co snim nejakou dobu jsem vyuzival jen monitor a tedka jsem si chtel pustit ve vedlejsim pokoji nejaky film na TV ve ktere me mam uz zminenej kabel a nejde to i kdyz dam v nastaveni rozpoznat obrazovky najde mi to jen monitor. zkousel jsem primo aj v grafice control centru nastavit vice monituru a nic. zkousel jsem kabely prohodit mezi sebou v portech a i tak jede jen monitor. kdyz vytahnu kabel od monitoru tak TV jede. je to takova zahada nevite nekdo co stim aby mi to slapalo oba naraz ?

predem diky

Předmět Autor Datum
nech zapojenou telku, a restartuj, ať to donutí grafiku ji detekovat.
lední brtník 04.10.2014 13:45
lední brtník
Nepřišláps či jinak nepoškodil kabel? ATI (AMD) obecně s detekcí zobrazovadel problém nemá. Jak píše…
mif 04.10.2014 13:59
mif
No zkousel jsem nechat zapojeny kabel jen ten co vede do tv a restartovat ale po restartu zmizel obr…
zbycho 04.10.2014 14:08
zbycho
Boha, jak je ta hadice dlouhá?
mif 04.10.2014 14:29
mif
přenes párkilovou telku k pc a zapoj ji na 2m kabel. poslední
lední brtník 04.10.2014 14:52
lední brtník

Nepřišláps či jinak nepoškodil kabel? ATI (AMD) obecně s detekcí zobrazovadel problém nemá. Jak píše ledník, zkus jen HDMI s telkou - mělo by to najet jako primární monitor (měl bys vidět POSTy). Taky ti mohla vyhnít redukce (stává se velmi často).

No zkousel jsem nechat zapojeny kabel jen ten co vede do tv a restartovat ale po restartu zmizel obraz aj kdyz pred fungoval asi teda spadna redukce nebo kabel ale vzhledem ktomu ze ho mam protahnuty prez zed a zasadrovany tak vymena asi jen tak nehrozi...

kdyby mel jeste nekdo napady tak budu rad zatim diky

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru