Předmět Autor Datum
[large_schwarzenegger.jpg]
Rainy 08.10.2014 20:17
Rainy
Vseobecne: v navode k doske mas napisane co ta kontrolka znamena. vacsinou ked nic nenabehne tak je…
MM.. 08.10.2014 20:21
MM..
Je to BOOT_DEVICE_LED. Na internetu jsem se dočetl jen, ať zapojí primární HDD do SATA 0. Ale to sna…
Rainy 08.10.2014 20:39
Rainy
Nic nenastavuj. Kde je SATA0 vidis v anvode, skontroluj ci v tom je disk. Vymen SATA kable apod, od…
MM.. 08.10.2014 20:54
MM..
V CZCčku všechny kabely zasukovaly vzadu do sebe a stáhli elektrikářskou stahovací páskou. Páskami.…
Rainy 08.10.2014 21:27
Rainy
Na doske predsa vidis kam to ide do ktoreho konektore, je to tam napisane. Skontrolujes ci disk je v… poslední
MM.. 08.10.2014 22:09
MM..

Vseobecne: v navode k doske mas napisane co ta kontrolka znamena.

vacsinou ked nic nenabehne tak je nejaky problem bud s blbymi kontaktami na RAM slotoch (skusit vybrat a znovuzastrcit), pripadne nejaky problem ma BIOS apod (da sa updatnut resp. skontrolovat ci je aktualna verzia, a load defaults resp. clear cmos a nechat v nom defaults najprv na test.), pripadne moze byt nejaky divny zdroj alebo doska.

Je to BOOT_DEVICE_LED. Na internetu jsem se dočetl jen, ať zapojí primární HDD do SATA 0. Ale to snad udělali v cézetcéčku.
V manuálu koukám, šel by nějakej rychlej, zběžnej popis, co dělají tyto funkce? - EPU switch, MemOK! button, TPU switch, EZ_XMP switch. Dočetl jsem se, že EPU je podtaktování a TPU nataktování. Musí se to nějak nastavovat, nebo... jsem zmaten.

V CZCčku všechny kabely zasukovaly vzadu do sebe a stáhli elektrikářskou stahovací páskou. Páskami. Jak to rozdělám, už to nikdy nebude jako dřív. Na tyhle uzly já nemám talent, lodní smyčku jsem se učil celé mládí a na botách si dodnes dělám suk.

Na doske predsa vidis kam to ide do ktoreho konektore, je to tam napisane. Skontrolujes ci disk je v SATA0, mozes skusit odpojit CDROM a pouzit jej kabel pre HDD, ci sa to bude opakovat, apod.

Ked su tie sata kable poohybane pod ostrymi uhlami tak to robil nejaky dement. Nemusi to byt ani nijak postahovane, to je skor zle jak dobre. mozes zobrat nejaky dalsi sata kabel a hentie odpoj od dosky a od disku a pouzi novy sata kabel pre disk, na test. Neohybaj ho do ostrych uhlov ani nic podobne

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru