Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Manazovatelny 48p switch + ulozisko

Zdravim,

Potrebujem poradit nejaky vykonny 1gb switch manage aspon 48port a nejake fakt vykonne ulozisko, hlavne rychle a rychla doba pristupnosti ... Nepotrebujem ziadne ulozisko na streamy a podobne somarinky ma sluzit na kopirovanie dat a pracovat rychlo z viacerych pracovnych stanic naraz ...
Poprosim ale realne skusenosti ...

Dakujem krasne
switch tak do 500e s dph a ulozisko kvalitne nemam predstavu o cene ...

Předmět Autor Datum
Ty si fakt traged. Uz snad 2-3 roky co sa pozname a ja mam pocit, ze ty si sa snad neposunul ani o c…
fleg 09.10.2014 22:05
fleg
daj mi kontakt na teba nejaky, dlho som ta uz na skype nevidel ... spravis mi cenove ponuky :)
00flash 09.10.2014 23:48
00flash
Skype na nastval s tym vypinanim starsich verzii a nutnosti instalovat nove, takze som ho po rokoch… poslední
fleg 10.10.2014 08:04
fleg

Ty si fakt traged. Uz snad 2-3 roky co sa pozname a ja mam pocit, ze ty si sa snad neposunul ani o cm vpred. Preco mi to robis;o)?
Ty mas pocit, ze manazovatelne switche su vsetky rovnake? Ak chcem manazovatelny switch tak ako prve zadefinujem, co od neho potrebujem. Co ma robit. Ma mat security funkcie na porty, alebo skor zamerany na port trunking, ci na nieco ine?
Ulozisko detto, co ma robit, kolko ludi bude nan pristupovat, ake funkcie su pozadovane? Vykon znamena co? Maximalna priepustnost? V tom pripade by som siel do pc riesenia a nie do menej vykonnych propietarnych od renomovanych vyrobcov. Na klasicke pc das viacero sietoviek a v pripade linuxu dokazes v pohode hodit na jednu sietovku RX a na druhu TX, cim ziskas 1x1Gb. Mozno to dokazu aj okna, netusim. Atd...
Stale ti vravim, ze ty si mal byt radsej manazer ako technik.

Pozri si napriklad ZyXEL GS2210-48 alebo HP 1810-48G, pripadne SMC8150L2, ale to uz je trosku cez rpozcet.

Skype na nastval s tym vypinanim starsich verzii a nutnosti instalovat nove, takze som ho po rokoch opustil (momentalne som na jabberi a ICQ len). Kontakt mas na mna v profile, navyse sme si uz niekolko mailov vymenili, takze keby chces tak si ho najdes.
Nicmenej uz vidim, ze to dopadne ako vzdy, ja ti nieco poslem a ty mi povies, ze Gigastore (fuj to mam vlastne zakazane tu spominat) to ma lacnejsie o 10 eur a kupis to tam.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru