Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chyba připojení bezdrátové myši a klávesnice

Dobrý den,
mám dotaz ohledně mé bezdrátové myši a klávesnice. Byli jako OEM u počítače (emachines ER1401) a ze začátku fungovaly, než jsem je připojil do jiného počítače (přes bezdrátovou koncovku USB). Tam ale nefungovaly, tak jsem je dal zpátky do svého PC, ale přestaly jít i tam. Zkoušel jsem všechno možné, dokonce jsem kvůli tomu i několikrát reinstaloval Windows a zapojil je jako při prvním zapnutí (kdy hned šli), ale marně. Když teď zapojím bezdrátovou koncovku do PC, zazní zvuk připojení zařízení a potom pořád do kola asi každých 7 sekund zvuk odpojení, jako kdyby jste stále odpojovali flashku. Když jsem je zapojil do jiného USB portu, naskočilo mi okno s instalací hardwaru, ale neúspěšně:
http://pc.poradna.net/file/view/20172-chyba-mys-pn  g .

Správce zařízení se po každém zvuku "odpojení" aktualizuje, takže je velmi těžké v něc něco najít, když je USB připojené.
http://pc.poradna.net/file/view/20173-chyba-mys1-p  ng

Jedná se o zařízení od Aceru, a to myš MG-0919, klávesnice KG-0917 a usb příjímač RG-0918. Bohužel už se na ně záruka nevztahuje :-(

Myš a klávesnice jsou v dobrém stavu a nic se s nimi nedělo, takže si myslím, že je chyba v bezdrátovém usb příjímači. Je to možné a šel by popř. USB příjímač dokoupit někde zvlášť?

P.S. mám v PC bluetooth a WiFi a ty jsou myslím také ve frekvenci 2.4GHz, šla by nějak myš a klávesnice připojit k bluetooth?
Moc děkuji za odpověď

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny