Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem LG G3 - klávesnice

Dobrý den,

řeším docela nepříjemnou věc na mém telefonu LG G3. Problém nastává, pouze pokud je klávesnice v horizontální poloze. Jde o to, že když klepnu například na tlačítko "J", tak telefon napíše "K". Zajímavostí je, že tomu tak je pouze na pravé straně klávesnice a na jakékoliv tlačítko klepnu, tak mi to vždy napíše znak, který je od označeného tlačítka na pravé straně.
Ještě doplním, že telefon má softwareová tlačítka na spodní liště. U aplikací, kde lišta s těmito tlačítky zůstává viditelná se mi tento problém nestává. Naopak u aplikací, kde je lišta skrytá a klávesnice se tak musí roztáhnout a nahradit prostor na displayi právě o tu lištu tento problém nastává. (není to chyba všech telefonů - kamarád má G3 také a neděje se mu to - má mobil stejné distribuční verze a na mobilu stejný SW, jako já). Zkoušel jsem i mapovat moje dotyky a opravdu nemám tlusté prsty :-D

Problém jsem se pokusil vyřešit restartováním telefonu, vymazáním mezipaměti v aplikaci LG klávesnice, odstraněním aktualizací aplikace a niz z toho nepomohlo.
Na internetu jsem našel pár článků, byly ale bohužel v angličtině, kterou nemám na tak dobré úrovni, abych si z článku odnesl nějaké info.

Za každou radu mockrát děkuji!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny