Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vrácení grafické karty od MSI

Dobrý den,
cca. před rokem jsem zakoupil grafickou kartu MSI, která pískala, ale nějak mi to nevadilo. Ovšem teď když jsou slevy na AMD grafiky a R9 290 je za 8k, tak bych si chtěl trochu přilepšit.
Moje otázka tedy zní: jde získat peníze zpět, když má grafická karta vadu? Bere se to vůbec jako vada? Díky za odpovědi.

Předmět Autor Datum
Vyborna studia myslienkovych pochodov jedinca. Prelozim...som vycuranek a chcem si kupit lepsiu graf…
fleg 22.10.2014 14:32
fleg
Jak jsem již napsal - mám grafiku od MSI (která je známá svými problémy s pískajícími cívkami - píše…
BěžnýUživatel 22.10.2014 14:43
BěžnýUživatel
(která je známá svými problémy s pískajícími cívkami - píše se o tom snad u každé grafiky od MSI).…
M-Pol 22.10.2014 14:53
M-Pol
akorát ze sebe uděláš troubu nebo vychcánka, zvláště po roce provozu Kdykoliv, když spustim Risen,…
BěžnýUživatel 22.10.2014 21:31
BěžnýUživatel
Dá se to vyměnit ve 14-ti denní lhůtě, ale nejsem si jistý, zda se to počítá jako závada, tudíž jest…
Hanyse.k 22.10.2014 22:17
Hanyse.k
Tos měl reklamovat za začátku po po roce máš smůlu.....
sambilionk 22.10.2014 22:51
sambilionk
Od MSI som namontoval pomerne vela grafickych kariet, kedze sa mi pacia ich chladice, ale nitko zo z… poslední
fleg 23.10.2014 10:00
fleg

Vyborna studia myslienkovych pochodov jedinca.
Prelozim...som vycuranek a chcem si kupit lepsiu graficku kartu a staru im po roku pouzivania vratim. Mam na to pravo nie? Ved ja chcem lepsiu a stara mi uz nestaci.
Ona ma totizto nejaku vadu (neprezradim vam aku), ale musite mi povedat, ci to vobec vada je.
Tu sme sa trosku zacyklili v uvahe a sme v slepej ulicke, takze pockame ci nam dotycny jedinec prezradi o tajomnej vade viac a mozno postupime do 2.levelu.
Odpoved znie nie, nejde.

Jak jsem již napsal - mám grafiku od MSI (která je známá svými problémy s pískajícími cívkami - píše se o tom snad u každé grafiky od MSI). Mám jí rok, to znamená, že mám stále platnou záruku a prostě se mi přestalo líbit, že píská. Dá se to vyměnit ve 14-ti denní lhůtě, ale nejsem si jistý, zda se to počítá jako závada, tudíž jestli to jde vyměnit i po 14ti dnech nebo to není závada a hold se s tim budu muset smířit.
Jinak se musím sklonit před Vaší studií, naprosto to vystihla. Ale ještě si dovolím něco dodat: pokud bych nechtěl zveřejnit svůj záměr, tak bych to tam ani nepsal, jinak super :beer:

(která je známá svými problémy s pískajícími cívkami - píše se o tom snad u každé grafiky od MSI).

Jsi na omylu, "pískají" za určitých okolností od všech výrobců, stačí se podívat na novou řadu od nV 9xx.
Takže se ti může lehce přihodit, že v jiném PC/ve zkušebně při reklamaci nic "pískat" nebude a akorát ze sebe uděláš troubu nebo vychcánka, zvláště po roce provozu.

akorát ze sebe uděláš troubu nebo vychcánka, zvláště po roce provozu

Kdykoliv, když spustim Risen, tak to bez V-Sync začne doslova pištět, takže když jim to natočim, tak by to jako vadu mohli uznat.
Jinak mi nic jiného nezbývá (krom toho jí nechat dosloužit), protože prodat ji nelze - teda lze, ale buď tam uvedu, že cívky pískají a prodám to hodně pod cenou, nebo mi to za pár dní přijde omlátit o hlavu ten, kdo si to koupil. Jak byste tuhle situaci řešil Vy?

Dá se to vyměnit ve 14-ti denní lhůtě, ale nejsem si jistý, zda se to počítá jako závada, tudíž jestli to jde vyměnit i po 14ti dnech nebo to není závada a hold se s tim budu muset smířit.

Jelikož ji máš rok, tak již vyměnit nejde, můžeš ji reklamovat. Pokud však závada nebude opravitelná prodejce ti GK vymění, pokud však bude závada opravitelná, GK opraví. Peníze můžeš získat až ji budeš reklamovat po 3 se stejnou závadou.

Od MSI som namontoval pomerne vela grafickych kariet, kedze sa mi pacia ich chladice, ale nitko zo zaznikov sa na piskanie nestazoval (na druhej strane vsetko to boli chipy od AMD).
Reklamovat to mozes, ale ako povedal M-Pol zavada sa na inej zostave nemusi prejavit, takze to video nie je az taky zly napad. Samozrejme bolo by dobre dolozit aj video s podobnou grafikou, ktora nepiska.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru