Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problem s filesystemem - zabrany prostor "nicim" po me chybe pri zalohovani...

Vcera se mi povedla podivna vec - mobil LG L9 II, dostal jsem tam po dlouhem boji dost pracne ClockworkMod recovery - a nez jsem tam chtel dat jinou ROM chtel jsem samozrejme "backup" stavajici. Nevsiml jsem si ale ze interni uloziste je jako "SD card" a skutecna karta je "External SD". Takze backup skoncil chybou, neb samozrejme doslo misto - interne je v mobilu jen 4GB...

...bootnu do systemu, ten samozrejme rve ze nema misto pro data, podivam se nekam do /storage/SD (je to jen link nekam do pryc), a v adresari Clockwork mod nic, jen nejake dva pidi soubory. Smazan adresar, a prostor porad obsazen. Muzu k tomu z PC jen pres MTP, takze celkem houby kontrola nad filesystemem, anebo v mobilu pres nejaky souborovy manazer - ale ani ten nic v tom co ma byt "uloziste" nevidi. Zato ale vidi ze ze 4GB je to na 100% zaplneno jen cca. 1,2GB dat ktere tam realne existuji, zbytek - cca. 2,6GB nevidi.

Napada vas nekoho co s tim, nesetkali jste se s necim podobnym? Nenapada me kde bych co mel v systemu hledat, jestli si ta zaloha nekde pri ukladani udelala nejaky temp mimo to namapovane uloziste...nebo co se mohlo stat.

CWM jinak funguje jak ma, udelal jsem nasledne backup systemu na "external SD", dostal tam CM11, ale i ten mi hlasi zabrane interni uloziste (minus data z predchoziho systemu samozrejme, ale z velke casti ty 4GB porad zabrane "nicim")- samozrejme pred instalaci jsem udelal "full wipe".

Predem diky za jakekoliv relevantni odpovedi. Ze jsem vul vim, je to ciste moje chyba samozrejme.

Předmět Autor Datum
Odfič si data co jsou vidět, nainstaluj si do mobilu (pokud už nemáš) ESfileExplorer3, zapni si zobr…
touchwood 23.10.2014 13:45
touchwood
hm, zkusim - ES File explorer tam samozrejme mam, ale nenapadlo me hledat nejakou volbu pro zobrazen…
Lucifer nepřihlášen 23.10.2014 14:46
Lucifer nepřihlášen
vyreseno, nebylo to videt ani jako "hidden", ale v CWM slo smazat docasny bordel a starou (neviditel… poslední
Lucifer nepřihlášen 25.10.2014 10:06
Lucifer nepřihlášen

Odfič si data co jsou vidět, nainstaluj si do mobilu (pokud už nemáš) ESfileExplorer3, zapni si zobrazování skrytých souborů a hledej obsazení skrytých adresářů (ty začínají tečkou).

Druhá varianta je vlézt zpět do CWM a mazat z něj (manage backups).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru