Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Instalace VPS

Ahoj, chlapy prosím nějákého sítaře o pomoc. Instaluji virtuální server na linuxu a nevím co vyplnit u položky "Hostname" a "Domain Name". Server je v serverovně a bude normálně dostupný na webu. Na server bude nasměrováno více domén. Děkuji za rychlou pomoc.

Předmět Autor Datum
Fu to su drsne informacie. Ak sa nenahnevas radsej ti neporadim, pretoze ak niekto nevie, co je to h…
fleg 23.10.2014 16:44
fleg
Někdo se narodil, všechno věděl a hned hledal v porodnici zásuvku k internetu.. a hold kdo takové št…
Jakubysko 23.10.2014 17:03
Jakubysko
Mne uz sa vracia a nie je to nic zle;o). Ja mozem povedat, ze zial Bohu su aj jedinci, ktori idu ins…
fleg 24.10.2014 07:38
fleg
Admin toto je slušně napsasaný text. Chci jen doplnit takovou poučku, kterou mám ze školy a to, že c… poslední
georgecj 24.10.2014 07:43
georgecj

Někdo se narodil, všechno věděl a hned hledal v porodnici zásuvku k internetu.. a hold kdo takové štěstí neměl, je odkázaný na pomoc ostatních. Naštěstí jsou uživatelé fór kteří rádi poradí. Žel Bohu jsou zde i jedinci kteří neporadí ale neodpustí si arogantní poznámky na vrub dotazujících. Tak, že ne, nezlobím se na tebe, jednou se ti všechno to vrátí...

Mne uz sa vracia a nie je to nic zle;o). Ja mozem povedat, ze zial Bohu su aj jedinci, ktori idu instalovat servre bez akychkolvek znalosti OS, co je nebezpecne a smutne.
Evidentne si nepochopil, ze som vychadzal z vlastnych skusenosti a neslo o nic osobne. Dokonca si nepochopil ani to, ze ta rada bola mozno najlepsia aku si dostal, pretoze chyba je evidentne vzdy v tych ostatnych, ze;o)?
Nie je nic horsie ako admin, co sa najprv pyta a az potom studuje. Nie je nic horsie ako server, co bezi bez prestavky a je ovladany niekym inym ako administratorom. Pri urovni tvojich znalosti bude otazkou casu, kedy kontrolu preberie niekto iny. To, ze potom bude tvoj server vyuzivany ako sucast botnetu na dns flood, ci rozosielanie spamov ta trapit nebude, pretoze o tom nebudes vediet. Bude to vsak trapit tych, na ktorych bude utocit.
Arogantny si tu bohuzial ty, prisiel si ako clovek bez znalosti a ked som ti naznacil, ze najporv by si mal vyvinut vlastne usilie a nieco si o problematike nastudovat a az potom sa pytat este si sa aj urazil.
Holt dnes je bohuzial taka doba, VPSka je za facku a kazde druhe dieta ma pocit, ze moze mat vlastny server a hrat sa na samoadmina....tos blby zvyk z okien.
Nie nehenevam sa na teba, verim, ze sa poucis a raz budes sikovnym administratorom ako som dnes ja;o).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru