Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Instalace Ubuntu 14.04 Dual-Boot s W7/Ubuntu nerozpoznava system na disku

Zdravim,
predem se omlouvam ze pisu bez hacku a carek, pisu zrovna prave z ubuntu a zatim sem nevykoumal jak tam dat SPRAVNE nastavenou ceskou klavesnici, takovou, jaka je pod volbou CZ na w7. Ubuntu se mi celkem libi, ale mam takovy problem: jak se spousti livecd a nabootoje se poprve ubuntu, na plose je hned ikonka "install ubuntu 14.04 LTS". A kdyz uz jsem se rozhodl, ze si ubuntu nainstaluju jako dualboot s w7, tak sem prosel instalacnim procesem asi tak do poloviny {jakoze pripravy na instalaci}. A instalator mi zahlasil, ze na tomto disku nebyl nalezen zadny jiny OS {coy samosebou neni pravda, je tam w7}. Nechce se mi nejak vrtat v partitionech, obvzlast ne, kdyz ani nejsou poradne popsane. Chtel bych se tedy zeptat, proc mi to ubuntu nedetekuje/jak to mam nainstalovat jako dualboot.

Diky, SteveXtreme.

P.S.: Touhle dobou co si tohleto ctete uz pravdepodobne sem zpet na windowsech. Dokud se tahle situace nevyresi, ubuntu opoustim s velkym sklamanim.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny