Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC sestavička

Dobrý den, chtěl bych vás poprosit o zhodnocení (nebojte se mě zkritizovat, cokoliv mi vytknout, nebo se na něco zeptat) pc sestavy....rád bych si postavil pc, protože kupovat sestavený je na mě prostě moc drahý...takže dal jsem dohromady komponenty, podle toho co jsem zkoumal, abych to nenechal všechno na vás, tak by to mělo relativně fungovat dohromady, ale zase já nevím tolik co vy :) HDD na soubory, CD/DVD romky mám, zvukovou kartu mám. Pošlu rovnou odkazy, at to nemusí nikdo hledat....pokud byste měli lepší možnosti, nebo návrhy...budu jen rád :) Kdyby se vám podařilo najít alternativu o srovnatelném výkonu a nižší ceně, ocenil bych to. jinak PC hodlám využívat na hry, full hd filmy, nahrávání a zpracovávání videí, práci s frodošopem, internet.
Takže:
CPU: http://procesory.heureka.cz/amd-fx-series-x6-fx-63 00/...
GPU: http://graficke-karty.heureka.cz/gigabyte-gv-r928w f3oc-3gd...
ZDROJ: http://zdroje.heureka.cz/fortron-ax550-60apn/speci ...
MOTHERBOARD: http://zakladni-desky.heureka.cz/gigabyte-ga-970a- ds3p/spe...
CASE: http://www.czc.cz/aerocool-v3x-advance-blac...
RAM: http://pameti.heureka.cz/kingston-ddr3-8gb-1600mhz ... (časem bych přidal dalších 8 pokud by to bylo potřeba kvůli videím, ale myslím, že 8 je až až na každou hru i s nahráváním)
SSD: http://pevne-disky.heureka.cz/intel-520-120gb-2_5- satai... (Pro systém, nahrávací programy a 1-2 aktuální hry...a ano, bude mi to stačit :) )
Jinak k procesoru bych koupil jinej chladič, protože ten základní je prej slušnej Mordor...velký větráky do case mám :) Jinak chtěl bych vám poděkovat za ochotu a za váš čas.
A ještě základka...koukal jsem ještě na další dvě: http://www.alza.cz/asrock-970-pro3-r2-0-d521708.ht m
http://www.alza.cz/gigabyte-990xa-ud3-d476518.htm
Změna kategorie, původně: Hardware (karel)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny