Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Service Pack 3 problém s instalací

Zdravím..mám problém..Po instalaci Service packu 3 do Wim XP Home SP2, mi zamrzl pocitac, po restartu se zastavila obrazovka při načítání OS. Nepomohl ani nouz. režim..systém nenajel a byl jsem nucen přeinstalovat, protože oprava nebyla možná, když ddíl, ke je instalace OS se zobrazil jako ,,neznámý,,. Při opětovném pokusu instalovat Service pack 3 jsem si všiml, že se instaluje do cílového adresáře na disku G..OS mám však na C. Neměl by se instalovat na C?? Disk mám virtualně rozdělený ..na C je systém a na D,E,F,G, jsou ostatní věci..Chci se zeptat proč se SP3 instaluje do G a ne, jako dříve do C...a co mám dělat, aby se instaloval tam, kde je systém..G jsem formátoval a potom i schválně změnil písmeno..nepomohlo nic. SP3 se stále začal stahovat do toho samého oddílu. SP3 jsem stahoval ze stránek Microsoftu..Omlouvám se za podání problému,jsem laik :D..Děkuji za rady!!

Předmět Autor Datum
Disk mám virtualně rozdělený ..na C je systém a na D,E,F,G, Duvod tohoto rozdeleni? ::) Win XP a SP…
dennyB 01.11.2014 11:44
dennyB
Takto je už rozdělen nějaký rok..velké množství souborů..abych věděl hned že například tak pod G jso…
netkar 01.11.2014 12:02
netkar
Takto je už rozdělen nějaký rok.. Jen doufam,ze mas udelanou zalohu(jinde)....timto zpusobem si kol…
dennyB 01.11.2014 12:28
dennyB
Service pack 3 sa vzdy instaluje do systemu (aj ked systemovy disk nema pismeno "C"). V prvej faze…
Jufo 01.11.2014 12:26
Jufo
Ano..rozbaluje se do ,,G,, To ,,Undo,,..složka na odinstalaci byla instalována na,,C,,...Systémový o… poslední
netkar 01.11.2014 12:55
netkar
Po instalaci Service packu 3 do Wim XP Home SP2, mi zamrzl pocitac spusť memtest pak taky kontrolu…
lední brtník 01.11.2014 12:45
lední brtník

Takto je už rozdělen nějaký rok..velké množství souborů..abych věděl hned že například tak pod G jsou fotky takové..na H jsou videa..atd..vím, že by to mohlo být rozděleno jednodušeji:)) ale to snad nemá vliv, ne?..Donedávna s tím nebyl problém..Předpokládám, že by se mi to mohlo stát i u disku, rozděleného jen př. na dva oddíly..Ano, vše je originál..SP3 je pokaždé staženo jako balíček z ofic. stránek Microsoftu...:)

Takto je už rozdělen nějaký rok..

Jen doufam,ze mas udelanou zalohu(jinde)....timto zpusobem si koledujes o ztratu vseho az ti umre Hdd..

Pokud Win nainstalujes na C,veskere instalace by meli byt taky na C ...zkontroluj si,jestli nemas na ostatnich (Hdd) P.Files a Win,jestli to necpe do nich...(stare instalace win)

Service pack 3 sa vzdy instaluje do systemu (aj ked systemovy disk nema pismeno "C").

V prvej faze "instalacie" sa SP3 stahuje/rozbaluje.
OS Windows si na stiahnute/rozbalenie vybera disk (vlastne oddiel) na ktorom je dostatok miesta.

Samotny SP3 je celkom velky balik, okrem toho si instalator SP3 vytvara "Undo" (moznost odinstalovanie SP3), teda zalohuje vsetky zmenene subory a tych je pri SP3 naozaj dost.

To vsetko by sa asi na systemovy disk (oddiel) nevoslo, tak instalator SP3 vyuziva iny (nesystemovy) oddiel, na ktorom je dostatok miesta.

To nie je chyba, skor dobra vlastnost. Okrem toho po uspesnej instalacii SP3 sa da tato zlozka zmazat.

Ano..rozbaluje se do ,,G,, To ,,Undo,,..složka na odinstalaci byla instalována na,,C,,...Systémový oddíl má 34GB volného místa..Takže jinak řečeno.. nemusím mít obavy..když se mi tam ta složka vytvoří..okej ..Děkuji za poznatek..obávám se však, že po opětovné instlaci..a chvilce fungování si počítač vyžádá před spuštěním ,,kontrolu sektorů,, poté začly problémy..zamrznutí..nikdy však modrá obrazovka nenaběhla. Vím, že při první instalaci mi během procesu zamrzl PC..v nouz, režimu jsem díky bodu obnovy systém rozběhl..až do chvíle kdy proběhla vynucená kontrola disků..která pomazala spustu souborů..mohlo to být tím bordelem, co tam zůstal..ted po čisté instalaci to snad pojede..Za doplnující informace děkuji..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru