Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Boot OS na notebooku pres externi monitor ??

Dobrý den,

Potreboval bych radu. hledal sem celý den a celou noc a porad nic. Dostal se mi do rukou notebook HP 650 ktery normalne bezi vse funguje az na displej. Ani neproblikne nic. Mel sem notebook otevreny. Vsechny konektory jsou spravne zapojeny takze bude chyba asi nekde jinde.

Chtel bych se zeptat existuje nejaka moznost jak diagnostikovat interni monitor notebooku. Abych zjistil co s nim je. Zda je uplne mrtvej nebo je jen nekde neco spatne. Chtel bych totiz pc preinstalovat ale jelikoz kdyz zacnu bootovat OS tak vlastne nic neuvidim jelikoz VGA monitor ktery mam ted momentalne pripojeny nabehne az spolu s W. Zkousel sem pri najeti do biosu prepnout zobrazeni na externi monitor pomoci klavesovych zkratek ale taky nic.

PC momentalne bezi na WIN 7 64bit. Ovladace vsechny aktualizovane. Rozhrani grafiky mi v nastaveni dokonce najde i interni monitor. Mohu na nem menit rozliseni, frekvenci. Vse. Jen je porad "tma".

Momentalne me nenapada co k tomu vice dodat. Kdyby nahodou nekdo vedel, nebo nekoho cokoli napadlo budu za to nesmirne rad kdyz napise.

Dekuji.
S pozdravem Tommy

Předmět Autor Datum
Pokud je na něm po naběhnutí Windows vidět tmavý obraz (posviť si třeba baterkou ze strany), odešlo…
jirka44 04.11.2014 15:18
jirka44
A zřejmě nejběžnější závada displeje notebooků.
czcharlie 04.11.2014 15:35
czcharlie
skus aj tlacitka na zmenu jasu (zvysovat, ci podsvietenie nenaskoci) Co sa tyka boot na externy dis…
MM.. 04.11.2014 17:54
MM..
Tak notes jiz zcela funkcni. tlacitka na zesvetleni atd jsem samozrejme zkousel avsak taky bezuspesn… poslední
xTommys 07.11.2014 22:44
xTommys

skus aj tlacitka na zmenu jasu (zvysovat, ci podsvietenie nenaskoci)

Co sa tyka boot na externy display, slusne biosy automaticky bootuju aj na VGA ak tam nieco zdetekuju, ked tvoj nezobrazi BIOS aj na VGA tak mas smolu. Mozes ho skusit po zapnuti rychlo zavret (prepne sa lid switch) ze ci nenaskoci VGA, ak ne tak ries interny display a nic nepreinstalovavaj (nema vyznam nieco tam teraz instalovat)

Tak notes jiz zcela funkcni. tlacitka na zesvetleni atd jsem samozrejme zkousel avsak taky bezuspesne. Nastesti se mi dostal do rukou notes ktery ma kompletne v haji zakladovku, a displej se stejnym rozmerem sem po vyjmuti vlozit do hp. Takze asi tak.

Kazdopadne dekuji za vsechny rady.

S pozdravem Tommy

foto: prvni - nefunkcni dell
druhe - rozebrane hp
treti - uspesne spusteni :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru