Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno automaticke vypnuti a zapnuti notebooku

Ahoj mam problem, chtel jsem si upgradovat ramky do meho notebooku HP probook 4520s tak jsem je tam dal ale nenacetl se mi windows zadnym zpusobem. Tak jsem ty nove ramky zase odendal a zkusil to jen stema staryma vypadalo to ze to funguje (nezkousel jsem uplne windows ale spustily se mi nejake ty nastroje na opravy windows (coz mi predtim neslo) tak jsem si rikal ze to asi bylo tema novyma ramkama a ntb jsem vypnul podrzenim tlacitka. Pote jsem vyndal ty stare ramky abych si je vyfotil ze spodu protoze tam je jmeno presny a zase je tam samostatne dal.

no a kdyz jsem pak spustil ntb tak reaguje do ted takto kdyz ho zapnu power tlacitkem: je cerna obrazovka a jakoby se normalne zapina bezi talkto asi 7sec a pote se sam rychle vypne pak se par sekund nic nedeje a zase se automaticky zapne a pak to takto bezi furt dokola. Zadny pipani se pri tom neobjevuje.

zkousel jsem ruzne menit ramky dat tam treba jen tu novou a starou ne. Nebo obe najednou ale nic furt to samy dokonce jsem i obe ramky odendal a nemel tam zadnou a furt to delalo to samy. Dela to stejne i jak s nabijeckou tak se samotnou baterkou.

prosim o pomoc nevim si rady a nechce se mi to davat do servisu diky

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny